Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

luciaaa1

dakujem :-) aj ja rada pozeram tvoje foto, tie prska tvoje su velkeeee a nie su male ako píšeš!!! A ked čitam teraz ze mas 3 deti?To ani neverim :-)dufam ze aj moje telo bude take po porode aj z takými prskami 500-kami :-)

Zuleko

Luciaaa1

Haha ja by som si aj dala,len či mi to lekár nezatrhne ja mám taký pocit,že boh vie či ma neodbije,že žiadne zväčšenie sa nebude konať:-)

rita149

gossip_girl

neboj, bus ich mat paradne.Mas pekny zaklad, takze z peknych prs sa daju spravit krasne :-)
ja som spokojna z mojimi, ked ich chcem velek dam podprsku ked nie tak nedam.Ja by som dala aj vacie, ale nedali sa mi dat, teda doktor povedal ze 300ml budu ok a nasilu som nechcela vacie ani som ho nepresviecala o tom aby mi dal, Dnes som pozerala videa a boli tam doktory z CZ a tiez boli toho nazoru ze nedavat velke prsia ked je telo chude bez tuku, ze potom to nevyzera pekne , a to mi aj doktor povedal ze by implantat vaci neukaze pekne na tele a mohol by robit problemy.takze ty sa neboj budu super, ked ti ich doktor navrhol ver mu!!!

Lucy1990

luciaaa1

Si zlaticko, velmi zlata baba, budem rada ked na seba este niekedy natrafime :-) ja som inak neskor skoro padla na hubu, ked som si spocitala kolko mas rokov (si spominala ze nastarsi syn ma 13 rokov a mala si ho v 20tke) ved vyzeras ako moja rovesnicka! Vyzeras skutocne na 20 rokov a ta postavicka, ze 3 deti?! Normalne si moj vzor :-D a s perou si nic nerob, mas to takto krasne ;-)

luciaaa1

Leus

ty maš akurat velkosť k svojej postave, ty si asi jedina, ktorej sa zdaju prsia väčšie, mne sa najprv po operacii zdali moje obrovske, teraz tiež male..

zuleko

ty si daj aj 800ml aby si už nevymyšlala :-))) moje 500ml su fakt male

blondgirl007

luciaaa1 chi chi cakala som tuto reakciu, pytam sa nie kvoli sebe:) zatial :)) mam viac menej cerstvo po opke-od novembra a este som si ich ani neuzila, ale aj tak viem ze pojdem do vacsich casom, nakolko sa mi pacia velke :) ale to je hudba buducnosti :)