Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ajka1988

jaaaj ja ľutujem že som si nedala väčšie. 445 ml som myslela že bude až až a neni to tak....... no čo už možno druhý raz pri výmene. :D

sisente

bimbi

dakujem, to vazne si mala aj moje ako vzor? a ktoru foto? :) sranda, aj ja som mala asi 4 foto na A4 z albumu povyberane fotky a s tym som isla k nemu :))) budes ich mat urcite krasne, len tomu treba cas.

gossip_girl

Katka 54,

tak to ja budem mat vacsie ako ty v objeme, no tak budem ta sledovat na aku velkost ti teda odpuchnu :) Ty si kolko mala cez prsia pred opkou? Keby som ja chcela mensiu projekciu, tak by som musela pri tychto rozmeroch do stredneho profilu 250 tam je to 4,5

nellyy

luciaaa1

ja som pomaly ani nemala opuch, len prvé dva dni a to mi lekár na štichoch povedal, že pri preveze sa mu zdalo, že sa nevyplnili, ale potom sa to spravilo....Teraz ako zmäkli tak sa mi zdajú, že sú zase nevyplnené a koža je trochu povolená, ale aj na tom vačšom, preto mi je jasné, že budem musieť dať väčšie aby sa to poriadne vyplo...
Po prvej Ťa to bolelo dlhšie ?

luciaaa1

nellyy

praveže druha operacia bola "malina" ako povedal pan doktor :-))) mala som aj tie prve pod svalom, tak nebolelo, po týždni som na 100% fungovala ako pred operaciou, bola som už na všetko sama, sestre sa asi ten druhy dofukol, ale ani mne sa moje nepačili prvy týžden po operacii, boli obrovske gule a ploske, ja som si vtedy nadavala že som do takych velkych išla, ale zmenšili sa a vystupili, už sa mi zdaju primerane...najlepšie je nepozerať na ne do vybratia štichov, zbytočne stresy mame potom..

nellyy

luciaaa1

Takže Ty si šla po tehotenstve zase?? Koľko si mala medzi opkami ? Nebolo to problematickejšie pri druhom zákroku?

Mám asymetriu asi 1,5cm po celom obvode prsníka...sestre to zmizlo len tak? Alebo jej pomohli?
K lekárovi idem 25.03. tak dovtedy počkám....

luciaaa1

nellyy

ďakujem :-)))) ja mam teraz gulate eurosilikony 500ml, zaklad ti povedať neviem, lebo som mala predtým 5,5roka 300ml anatomicke, podla mna zaklad asi ani žiadny, kedže pred 300ml take jeden a polky a potom dalšie tehu a vaha išla hore a naspäť dole, pod prsiami mam 72cm, cez prsia 89cm ale to ešte asi pôjde dole, som len 3,5 týždna od opky, ale aj ty maš krasne, aj tvar, ale verím, že maš asimetriu ked píšeš, no na fotkach v albume ju nevidim, pošli doktorovi fotky, a chod čo najskôr na kontrolu, on ma vždy nejake zlepšovaky, sestra bola pred týžnom a pol a ona mala predtým rovnake prsia a po operacii jeden asi o 2 čísla väčší :-( ale už sa jej vyrovnavaju

nellyy

luciaaa1

Ty si môj prototyp krásnych prs, hneď ako sa dám do poriadku a bude možnosť pôjdem do takých ako máš Ty, len si dám asi anatomické...Chcem sa opýtať akú máš značku silikónov a aký si mala základ pred opkou...koľko máš pod a cez prsia teraz ??? Veľa otázok ale máš naozaj krásne urobené prsia :)