Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Nelly Nina7

baby, ja vam asimetriu nevidím, ale nikto nema obidve prsia na vlas rovnake, mne sa tiež pači moje prave prso viac ako lave..

nellyy

nina7

ahojko...áno mám ho bolavejší...pravý vlastne ani necítim,že bol operovaný a ľavý pobolieva.
Riešila si to nejako aj s lekárom? Ak áno čo povedal? Myslím, že keď ho máš aj tvrdší /to ja nie/ tak máš šancu, že keď zmäkne upraví sa aj asymetria ?!!!

Ja som včera slúbila, že hodím večer foto do galérky, ale normálne som sa hanbila :(

bimbi

Barborka
Dakujem ti velmi pekne,si ma fakt potesila..:-)))
Gina
Ja som mala predtym jednotky,jeden a pol, ale vytahane po 3 detoch, pokles a lavy viac poklesnuty, asymetria, 75 pod a 84 cez prsia,169 vyska,56 kg( pred !! opkou, uz mam 58. :-((( )
Tak ty mas asi mensii zaklad tak by si mohla mat so 445
podobny vysledok.. Nie si v galerke?
Sisente
Dufam, ze to tak bude a sa trochu priblizim k tvojim prsiam, mas ich super, ved som dokimu ukazovala, ze take chcem :-)
Dnes skusim ist spat bez tabl.na spanie, no to bude.., inac cez den som to zvladla bez flectoru prvykrat a dalo sa, niezeby nebolelo ale skusila som a zvladla som..zajtra je tyzden od opky..HURAAA

sisente

leluska69

urcite sa neboj tych 410, bude to super, uvidis, mozno potom aj napises, ze mohli byt vacsie ;)

bimbi

pockaj este mesiac a uvidis ake budu krasne, ono sa to riadne vytvarujem a usadi, presne take dva kopce som mala aj ja, take umele, necitlive, naliate... ale uz vtedy som bola stastna ze ich mam, a teraz su uuuplne ine... na prvych foto kde mam len to marhulove tricko, tam su take o nicom, take divne, ani si ich take nepamatam ze boli. akokeby som ich cely zivot mala taketo, tak sa citim ;)... len som zacala cvicit uz riadna a ma trosku pichava v nich posledny tyzden, ale sa krotim, tak to hadam prejde.

dakovna

Mery NR,
na contrubex som sa ho pytala hned na prvej kontrole. Povedal, ze ma podobne zlozenie ako Lioton, kt. mi aj odporucil na odpuchanie.

nina7

nelly

ahoj, vidím, že tu riešiš, že máš jeden prsník väčší. ja som tri mesiace po a tiež mám ten problém. Aj ma viac bolí a mám ho tvrdší...Teba tiež pobolieva?