Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

No super, tak to min.aby som tam bola okolo13h, aj skor.. :-(
Petulielienka
Veru pobolieva stale, picha ma v nich riadne, vcera som bola bez liekov cely den, na noc flector a veru som si dala aj Stilnox ale uz len 1/2 tb. , zabral tak isto ako cela tabl., tak dnes uz naozaj skusim bez .. ;-) ja teda neviem, ale boli viac ako som cakala..mozno keby som v kuse oddychovala, polihovala, by to bolo lepsie, ale nomozem si to dovolit, aj ked sa setrim ako sa da.. Na soferovanie si sa nepytala? To by dost mojho muza odbremenilo,aspon deti poob.pozbierat zo skoly..
A ty ako? Uz si fit? Prska odpuchli, zmenili sa trosku?

Petulielienka

Bimbi
Ja som nečakala išla som presne 10:30 ako som bola objednaná,predomnou bola kočka čo ju so mnou operoval a objednaná bola na 10:00..Ale bol tam iba ten mladý doktorko,neviem ako to bude bud.týždeň ked tam už doki bude,ale ked hovori Lucka že sestra je objednaná tak isto,tak asi radšej choď skôr ;-)) najblizsiu kontrolu uz mám v PK tak sa teším..Fotky ešte nemám lebo som len pri Nitre ;-)) Ale potom pofotím a pošlem..a ako si natom? Ešte pobolieva? A čo noc? Už si si nedala tabletku?

bimbi

Petulielienka
Aj ja idem v pondelok do BB, caka sa tam tak dlho ako v Pezinku? Objednal ma na 14.30, ale neviem ci nemam prist uz okolo 13,aby som bola okolo 18 v Ba spat.. V Pezinku som bola na 10.30 a prisla som na radu o 13h.. Ty si ako dlho cakala? A foto nove nemas ? :-))

lenpetra

enynka

ahoj, ja k nemu idem 20.3. na konzultáciu a keď ma presvedčí, tak rovno dohodneme op..

už sa neviem dočkať :)))

Ty ideš tiež, alebo len uvažuješ?

Petulielienka

Baby Červeňofky :-)
Akurát som na ceste z BB,bola som na štichoch a teraz neviem či som toho mladého feši doktora pochopila správne(Dr.Čé prázdninuje :-)) ..tu pooperačnú podprdu cez deň 3 týždne od opky alebo od stehov? Lebo sa mi marí že hovoril že "ešte" 3 týždne na deň a potom 3 na noc..takže ako? Už si pripadám jak retardovaná ;-))

luciaaa1

nellyy

skus dať do fotoblogu na jeden den fotku, nech posudime..a daš zajacikovi potom vymazať, som zvedava čo ti povie doktor, ked hovoríš, že máš povolenu kožu..

drndula

ta modra podprska čo maš v albume ma take ramienka, že môžeš vzadu hore spojiť hačikom? ja som si predtým kupovala z VS take a super sa nosili pod tielka, neviem či aj na slovensku niekde take predavaju, tie obyčajne čo mam doma škaredo vytrčaju..