Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

zuleko

kolko mas pod prsiami ? a aký si mala základ, lebo ja mám teraz cez 86cm a pod mám 72cm, ale základ bol nič moc

nellyy

zuleko

Ja mám presne ako Ty len 375 a robil ma 04.02.2012 a hned ako sa bude dať pojdem na vacsie, teraz este riesim asymetriu, ale taktiez ich nemam celkom vyplnene...budes mat anatomické??? Prečo ideš tak skoro...máli sa Ti :)

luciaaa1

zuleko

budem držať palce :-) a keby si si dala vysoky profil, neboli by viac vystupene? mne sa fakt zdaju tie moje male, nejak sa mi scvrkli :-))) alebo som si zvykla, alebo v tom bude stretko s Lucy1990 pri nej som bola plocha doska :-D ked chceš druhu operaciu chod do väčších..

Zuleko

Nelly
Som rok po opke aj niejaké drobné,operovaná som bola 28.2 2011,teraz mám nagor,stredný profil 390,cez prsia 92 cm:-)

Zuleko

Bimbi
Ja si idem zajtra vyprosíkať svoje 600:-))

Luciaaa1
Jasné,ak povie,že sa dá beriem hned prvý voľný termín,hneď keď budem vedieť zajtra čo ako dám vám vedieť,myslíte baby na mňa,nech mi to víde:-)

bambulkova

kočky
rada by som sa spýtala jednu vec-keď ste šli na konzultačku, mali ste presnú predstavu o vašich prsiach (prípadne ste šli vyzbrojené i fotografiami) alebo ste to úplne nechali na rozhodnutie lekára? Zajtra ma čaká konzultácia a neviem, čo mu mám pri otázke-akú veľkosť by ste si predstavovali-odpovedať...viaceré píšete, že pod 300ml by ste nešli...ja meriam 159 cm, vážim 48 kg, základ fakt nulový a pod prsiami 72cm...ak by sa rozhodol pre tých 300ml-nebude to na mojej postave pôsobiť vulgárne? Pozerala som fotky, no na každej kočke i tie 300-vky pôsobia úplne ináč..bóže, mne už sa o tom i sníva...:)

nellyy

enynka

Ak by som Ti mala poradiť tak z Inerklinik ale doktor Racz, videla som pár jeho prác a boli to fakt pekne urobené prsia.

baby

mne sa nehojili rany a kamoška mi poradila nech si dávam teplý repik a je to super. Už neriešim žiadne náplaste len si robim 2x denne obklady cca20 min /prsia len 1x denne...mám aj iný zakrok za sebou/ a musím povedať, že je to super, mala som hrozné tie jazvy a ešte samé hrbolce a už po 3 dňoch bol citelný rozdiel /prve 3dni som to mala 3x denne potom uz 1x denne/

luciaaa1

zuleko

aj som na teba myslela, že už maš asi po..tak napíš čo povedal ;-) ak by sa dalo išla by si hned ako dohodnete volny termín?

luciaaa1

bimbi

ja som týžden po opke už šoferovala, mam ale automat, keby som mala radiť rychlosti, tak by som počkala dlhšie