Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

leluska69,
nechaj si pekne 410 a nevymýšlaj, budú pekné uvidíš a po opke ešte povieš, že mohli byť väčšie :-) ale plne chápem tvoje obavy, každá z nás pred opkou rieši veľkosť. ja som jeden deň riešila či mi nebude 320 veľa, lebo niektorým babám to robí až štvorky a ten ďalší deň som zas riešila opak, či mi tých 320 nebude málo :-)
dakovna
tak počkám aj ja do tvojej kontroly, čo ti Očenáš povie a podľa toho sa zariadim aj ja. tie silikónové náplaste sú ozaj riadne drahé :-( a ten contrubex krém či ako to je,nie je na také vypuklé jazvy??

0705bubu

petra001

hihi to bolo dobre nikam nejdem :-)) pocas 2 tyzdnov chces stihat konzultacku aj opku? tak to mas super zariadene teda ak mas..mozme len tichucko zavidiet ale urcite prajeme :-)

leluska69

gina3
mala som opku na september ale vdaka foru a hlavne dobrej dusi:)co sem chodi(pozdravujem:D) mam 3.5.v BB tak sa teraz vytesujem jak mala.

petra 001

ahojte:)

baby,pozeram,ze vy tu mate konzultacie aj par mesiacov pred operaciou,ja idem na pokec o mesiac a hned na druhy den zakrok,takze ja asi vela casu nebudem mat.ale predstavu aku taku mam,chcela by som gulate,takych 350 urcite,mozno aj viac,lebo prsia nemam skoro ziadne.takze uz sa tesim na kamosky:)

leluska69

gina3
tak ja som krpec oproti tebe:)mam len 160cm a ja mam hrudnik siroky ale vraj od vysky to az tak nezalezi je podstatny zaklad a velkost hrudnika tak uvidime.a kedy ides a BB ci PK?no som zvedava uz nech mame po:)