Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gina3

leluska69
a aký máš teraz základ?
Mne najprv navrhol 370ml, potom že 410 nakoniec sme dali 445ml anatomické ES. Teraz mám len poklesnuté polky ani nie jednotky tak hádam to nebude až také veľké:)

Bimbi,
chcem počuť aj tvoj názor, už si nepamätám tvoj základ, keď sa ti tvoje zdajú veľké pri 370ml.

blondgirl007

Daisynka ano presne, ale celkom normalna vec, ja mam tiez menzes raz tak a raz tak a to mam uz nasadenu antikoncepciu!! upravi sa to, vsetko je to narkozou! :)
uz som bola u gynekologa, ci v tom nie je baby :)) ale nie je...bola som v novembri operovana a az teraz sa mi to nejako utriaslo :)

barbora10

bimbi

ty budes mat uplne prirodzene pekne prsia.teraz su este opuchnute a neusadene,ale budu perfektne!ani by si nepoznala rozdiel,keby das tie mensie.to nie je taky rozdiel...tvoje su pekne uz teraz a oni ked sa usadia a vytvaruju,tak budu prirodzene aj tvarom aj velkostou.

leluska69

ved prave on je odbornik:)a uz to ma v oku komu co pojde naj.povedal ze radsej mi da 410 nech mu o pol roka nepridem povedat ze mohli byt vacsie:)no mam este nejaky cas tak budem premyslat:)

bimbi

Leluska
Ja neviem, ja by som vacsie urcite uz nechcela, skor dufam a ocakavam, ze sa zmensia..ja som mu povodne hovorila , ze tak 320, max.350 a on ze pri anatomoch nie su 350, ze dajme 370, ze to su len 3mm vyssie a pol centi sirsie.. Ale zas ked ti navrhol 410, on to ma fakt v oku..tazka volba :)))

leluska69

bimbi
tvoje som pozerala hned lebo som bola zvedava:)no mne doktor sam navrhol ES 410 ja som len povedala ze prirodzene a plne nic velikanske a dodal ze to bude prirodzene ale aj tak stale premyslam ci nepojdem do 370.