Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Enynka
Nepoznam jeho pracu, ale velmi chvalia Tršku, robi na Zahradnickej, ale je vraj drahsi, daj si ho do Googlu

enynka

Ahojtee, chcela by som opytat, ci tu niekto nema skusenosti s dr.Hederom z Interklinik v Bratislave ????? dakujeeem, lebo rozmyslam nad nim, ale ak mate lepsieho dr. v BA tak dajte tipy :)

rita149

baby

z tymi naplastami a kremiki na jazvy opatrne!!! mozu sa jazvy rozist tak rozpustit a potom je to katastrofa, uz s tym nic nespravite! mne Mudr.Červeň povedal aj sestrička aby som si nic nedavala na jazvy, ze baby niektore davaju a potom maju este horsie.Nedavam si preto to neviem posudit či su krajšie ked si niečo na to davate, ale ja sa bojim a račej počuvnem doktora.Ale ked pojdem na kontrolu tak sa opytam ešte raz či mam niečo davať.

enynka

Ahojtee, chcela by som opytat, ci tu niekto nema skusenosti s dr.Hederom z Interklinik v Bratislave ????? dakujeeem, lebo rozmyslam nad nim, ale ak mate lepsieho dr. v BA tak dajte tipy :)

bimbi

Sisente
Ja som si tvoje fotky stiahla na Iphone, c.7,8 a 18 a tak som mu ci ukazala..A este Biancu 003 a Manulu..
Mery NR
Ty teraz riesis, co na jazvy, tie silikonove platky su drahe a sa neoplatia, mne poradili silkonovu tycinku PROSIL, ze je to lepsieako ten silik.gel kvoli aplikacii, to si natries ako s Labellom, nemusis
ani masirovat a obsahuje to tu latku ako tie naplaste, cena cca 35€..ten Contratubex je na stare jazvy a mne po cisarskom nepomohol

Katka54

ajka1988,

ja som začala v pohode po 3 týždňoch spať na boku, ale niektoré baby to zvládli aj skôr.. Ale aj tak sa ráno zobudím nakoniec na chrbte. :)

Katka54

gossip_girl,

do tých menších určite nechoď, 300 Nagor budeš mať super, nebudeš to mať veľké.. Predtým som mala 83cm, cez boky mám 90. Úplne inak vyzerá tá postava s prsiami, pekne sa to vyrovná.. Ale chápem Tvoje pochybnosti, aj ja som tu s tým bojovala, ale dôveruj doktorovi, nie je to obyčajné klišé, keď baby píšu "má to v oku", fakt je to tak. :)