Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

zuleko

nevidim na Tvojich foto asymetriu, ale Tvoja velkost je super, to by sa mi uz pacilo :) Sranda, že taký rozdiel je to. Ja ked pôjdem do vacsich tak s foto luciaa1, tiež su môj prototyp

Majka1910

bambulkova,

ked som isla na konzultaciu ja tiez som nemala vobec ziadnu predstavu ze kolko ml chcem. Len som vedela ze nechcem nieco extra velke a ze chcem prirodzene prsia. ale fotky som nemala ziadne so sebou. Ja mam asi 170cm, 50kg a navrhol mi 310ml gulate stredny profil. tiez som zvedava ake to bude kedze zaklad nemam ziadny

Zuleko

Nelly
Musíš mať takú stavbu tela,že to skresľuje tie čísla..čudné že len o 5-6 cm sa zväčšili,ale máš ich pekné,akurát k postave tvojej:-)

luciaaa1

zuleko

ty si zlataaa :-)))) :-D že nepohneš sa :-D aj ja som vedela že chcem gulate a našťastie mi povedal, že mi ich môže dať :-)

Mery

ja som s mojimi starymi 300ml nosila megavystužene podprsenky z Victoriassecret a teraz ked si dam obyčajnu, tak mam ešte menšie prsia ako predtým :-D

bambulkova

Mery NR
ďakujem za povzbudenie. Vieš, pracujem v školstve a bola by som nerada, keby deti na hodine rozoberali miesto učiva moje proporcie :))) Uvidím, čo mi zajtra navrhne doktor...pre mňa bude zmena akákoľvek veľkosť popri tomu čo teraz mám... (resp. nemám :D

Petulielienka

Bimbi
Na to som sa nepýtala,ja by som si asi trúfla už,s automatom určite,ale to je asi na tebe či sa nato budeš cítiť,povedal mi inak že už môžem ruky zaťažovať vlastnou váhou,aj dvíhať normálne do výšky..ale malého mám až po 6-tich týždňov čo úprimne poviem že je nereálne..ty budeš natom ako s malým? No mne úplne polepšilo práve vtedy ked som uz nemohla ležať a byt s malým,nehovorím že semtam nezabolí nepichne,ale to v podstate iba ráno ked vstanem,inak normálne fungujem a ani si nejak už neuvedomujem že som bola pred 10dňami na opke(Ťuk ťuk ťuk),skús to už vydržať bez tej tabletky asi to nieje moc dobré keď to budeš dlhšie užívať :(( a či sa zmenili? Fuuu ja som v prvom rade skoro odpadla že jaké bomby :-)) ale sme sa smiali že ešte aby som o dva roky neprosíkala že chcem väčšie =D veď pofotím sa a pošlem

Zuleko

Luciaa1
Ja sťahujem na usb tvoje fotky a zajtra tam idem s tým,že pokiaľ mi nepovie,že mi take urobí sa stamade nepohnem:-)))Pre mňa sú tvoje prsia numero uno,ako som už viac krát povedala,krásny tvar super veľkosť.Ale je pravda,že ja mám už teraz 390 takže min.o 200 chcem viac.

Nelly
Nie chcela by som zas okrúhle,zo mňa sa smial doktor,že všetky ženy chcú prirodzené prsia a ja presný opak čím guľatejšie tým lepšie,nelly ja som hneď po prvej op vedela,že chcem väčšie mne sa vždy páčili veľké prsia,ale na prvý krát sa nedalo dať toľko veľa.a Napríklad asymetriu mám aj ja jednak mám ľavý prsník väčší a mam aj asymetriu bradaviek,ale ja to vôbec neriešim,mne ani priateľovi to nevadí a iný ma holú nevidia:-)))

Mery NR

bambulkova,
neboj sa nebude to veľa. ja mám miery presne ako ty, mám 320 anatómi a podprdy sú mi dobré aj Bčka aj Cka, takže žiadne bomby nie sú a nepôsobia ani vulgárne. presne k postave. ja som pred tým tak kamuflovala,že som nosila riadne vystužené Bčka a teraz ked si dám tričko nie je rozdiel ani vidieť. nemusíš sa fakt obávať, budú akurát k postave