Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

Majka 1910
nie, ja idem do Nitry k Mládekovi...prsia+nos...ty ideš k Červeňovi? I ja som k nemu chcela isť, no má veľmi dlhé čakacie doby..a pre mňa je jediný možný termín opky leto...no i Mládek na mňa spravil dobrý dojem na prvej konzultačke,dúfam som sa rozhodla správne...ty máš kedy termín?

drndula

Baby,

Z vlastnej skúsenosti Uz aj ja viem,berte väčšie,ísť do Toho pred 2 mesiacmi,,beriem vscsie bez debaty..Je to sranda ako sa tá istá velkost dokáže ukázať s roznym výsledkom po op...

davidoff

Majka1910

Vôbec sa neboj, nebude to velké. Aj ja mám 170cm rovných 50kg mám 350ml síce anatomické, ale nie je to veľa, je to akurát, tak sa neboj tých 310 nebude to veľa. Aby Ti ešte potom málo nebolo :)

bimbi

Bambulkova
Podla mna minimalne by si mala mat jasno v tom, ci sa ti pacia gulate al.anatomy..a potom zhruba ake velke by si chcela, nie v ml ale vysledna velkost, ci dvojky,trojky..a podla mna ked mas fotku,to dr. len priblizi tvoju predstavu..vyber implantatov nechaj nanho..
Petulielienka
Je mam automat, tiez si myslim,ze by som uz aj mohla,len nabrat odvahu..ja tiez urcite nevydrzim maleho 6tyzd.nezdvihat,budem rada ak vydrzim 3.. Mery NR posala,ze uz po 3t.zacala zdvihat a dalo sa- zvihnut kratko nie nosit!! Moj maly je typ " hopa", tak dost tym trpi, hlavne ked sa poobede zobudi a ho nepopestujem, nenormalny hisak,vcera 1/2 hod.jacal, hadzal sa o zem, kusal.. az sme ho osprchovali vlaz.vodou aby sa ukludnil..moj zlaty :-( no smola musi vydrzat- a hlavne ja!! 26. bude mat 2rocky..

Majka1910

bambulkova,
no ja som sa tiez najskor bala ci to nebude moc velke, ale tak co citam tak asi ani nie.
Kedy mas termin? Ides k Cervenovi?
Ja by som uz velmi chcela mat potom, neskutocne sa tesim na to.

Zuleko

Nelly
Tie 600 netreba vyrávať nagor implantáty sa sériovo vyrávajú až do 800 ml,ale nie nagor impleo ale niejaké iné nagor,zajtra informujem baby,čo a ako:-)

bambulkova

Majka1910
ty si vyššia, čiže na Tebe táto veľkosť-podľa mňa -ukáže skvelo. Už aby sme mali po, však? No ja si ešte do leta budem musieť počkať.. :( dúfam to bude stáť za to a možno sa potom i my pridáme ku kočkám, ktoré budú chcieť ísť časom do väčších :D