Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

engie100

Mery NR
Tú podprsenku čo máš na fotkách je aká veľkosť? Ak sa môžem opýtať? Aké si asi kupuješ podprsky - veľkosť?
:))
Inak a kedy tie prská zmäknú, mne sa zdajú ako také kamene...xixixi.

engie100

Ďakujem pekne leus a MeryNR,

ešte som si prsia nevidela, pretože sú polepené leukoplastom...tak sama ani neviem či vśetko čo sa okolo nich deje je v poriadku.
V stredu mi majú vyberať stehy, tak sa naozaj veľmi teším...:)))

davidoff

Majka1910

jasnééééé už som Ťa tam našla, máš dobrý základ, budeš mať krásne prsia, pekne sa Ti to vyplní bude to super, držím palce :) A ďakujem za pochvalu, ja som so svojimi absolutne spokojná, som 5 mesiacov po OP-ke a nič by som nezmenila ani veľkosť, ani nič. Som rada že mi doktor nedal menšie, ale do väčších by som už nešla :))

leus

engie
pravdaze je to normalne, mna bolelo este aj v okoli rebier, aj na dotyk ma palila koza na prsiach aj v okoli jaziev ako ty mas...a dlho ma tak bolelo, hadam aj 3mesiace som to citila

Mery NR

engie100,
je to normálka, že ťa to po 2 týždňoch okolo jaziev bolí. mňa to prestalo po 3.týždni, nebola to taká krutá bolesť, že na tabletku, ale bolelo a hlavne bradavky. a s tým oblečením je to tak ako si minule písala. ja som 4 týždne po a tiež mi vadí keď mám niečo obtiahnuté na sebe, ako keby ma to tlačilo na prsia, a ani nenosím také tesné oblečenie..
bimbi, petulienka
to nosenie detí aj mňa vystrašilo. na konzultačke mi bolo povedané, že po 2-3 týždňoch sa už dajú nosiť, dvíhať deti. že tie prvé 2-3 týždne sú najdôležitejšie na hojenie a keď som bola po 2 týždňoch na kontrole som sa opäť pýtala dokyho, či teda už môžem malého dvíhať a on, že neradí mi to, že až po 6 týždňoch. zostala som úplne vyvalená. tak som ešte týždeň vydržala. na 3.týždeň som ho už začala dvíhať, ale iba také rýchle pár sekundové dvíhačky- do kočíka, stoličky, postielky atď. a teraz po 4.týždni ho už nosím na rukách, nie dlho ale už nosím a dá sa to. len ma potom trošku pichá v ľavom prsníku :-( ale keď si potom oddýchnem tá bolesť odíde. hádam si neuškodíme s tými našimi krpcami. písala som ešte dávnejšie do poradne na omlazení a tam mi doktori tiež poradili, že po 4 týždni by to už malo byť ok. tak sa snažte dovtedy iba také nutné pohyby s deťmi. a hlavu hore, dá sa to :-))

bambulkova

Majka
ja plánujem termín na prvý júlový týždeň-kvôli práci..ty budeš mať "po" skôr :)juuuj, už aby to bolo!!!

engie100

ahojte kocky,
som dva týždne po opke je normálne že stále ma pobolievajú prská a hlavne v okolí jaziev, aj na dotik je to také bolestivé...?
ďakujem pekne

Majka1910

bambulkova
ja som citala velmi vela dobrych veci na cervena, tak som sa rozhodla pre neho. ale nehovorim ze iny su zly. Ja som sa objednavala v oktobri na konzultaciu a hned som sa objednala aj na opku, ale vedeli mi dat termin az v juni. Takze termin mam 25.6., stale len cakam ci mi nezazvoni tel. ze sa im nieco uvolnilo.
a ty ides kedy?

Majka1910

davidoff
ano, ano som aj ja v galerke.
Vies co potom vsetkom co som si tu precitala sa uz fakt nebojim ze to bude velke :D
ty mas 350ml? sa to nezda.. ale ty ich mas fakt prekrasne spravene, to fakt ako klobuk dolu. presne takto by som chcela aby aj moje vyzerali :D