engie100,
je to normálka, že ťa to po 2 týždňoch okolo jaziev bolí. mňa to prestalo po 3.týždni, nebola to taká krutá bolesť, že na tabletku, ale bolelo a hlavne bradavky. a s tým oblečením je to tak ako si minule písala. ja som 4 týždne po a tiež mi vadí keď mám niečo obtiahnuté na sebe, ako keby ma to tlačilo na prsia, a ani nenosím také tesné oblečenie..
bimbi, petulienka
to nosenie detí aj mňa vystrašilo. na konzultačke mi bolo povedané, že po 2-3 týždňoch sa už dajú nosiť, dvíhať deti. že tie prvé 2-3 týždne sú najdôležitejšie na hojenie a keď som bola po 2 týždňoch na kontrole som sa opäť pýtala dokyho, či teda už môžem malého dvíhať a on, že neradí mi to, že až po 6 týždňoch. zostala som úplne vyvalená. tak som ešte týždeň vydržala. na 3.týždeň som ho už začala dvíhať, ale iba také rýchle pár sekundové dvíhačky- do kočíka, stoličky, postielky atď. a teraz po 4.týždni ho už nosím na rukách, nie dlho ale už nosím a dá sa to. len ma potom trošku pichá v ľavom prsníku :-( ale keď si potom oddýchnem tá bolesť odíde. hádam si neuškodíme s tými našimi krpcami. písala som ešte dávnejšie do poradne na omlazení a tam mi doktori tiež poradili, že po 4 týždni by to už malo byť ok. tak sa snažte dovtedy iba také nutné pohyby s deťmi. a hlavu hore, dá sa to :-))