Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

smalfot

Enynka Ty ides na konzultáciu k Dr.Trškovi? On je fajn. Ja som u neho bola na konzultačke asi pred mesiacom. Bolo to ozaj dôkladné-celú ma pomeral a vysvetlil čo a ako. Termín mám na apríl.

bimbi

Petulielienka
Tak gratulujem! Su krasne a velkeee .. Ta predposl.fotka-vyzeraju uz sadnutejsie.. Uz ti maknu trochu?co hovoril dr.? Mas opuchy a bolia?

Mery NR

engie100
tak doma je to už ok,len o prsia neprejavuje záujem. ale už to s ním neriešim, ja som spokojná a keď on nie, nech ich nechytá..

enynka

lenpetra

ahoj, nie, ja sa zatial len rozhodujem, a odhodlavam zavolat a objednat si konzultaciu :) este som rozmyslala aj nad tym dr.Razcom, tiez je v Interklinik, ale stale neviem..a ty mas nejake referencie na Hedera ked ides k nemu, ci len tak podla pocitu si sa rozhodla?

engie100

Mery NR
pekne ti sedia tie podprsky...
Nechcelo sa mi čakať tak dlho ,pretože voľný termín mi ponúkali až na august a pracovne mi to vôbec nesedelo, takže som tam zavolala a sestrička bola rada, pretože tam mala uź nejakú čakateľku, tak ani nechcela aby som oslovila niekoho z fora, že to mám nechať tak...

Mery NR

engie100
tá biela s ružovými bodkami je z Tesca, iba taká obyčajná na doma bola za 12,- E dva kusy (ešte ružová s bielymi bodkami je k nej), je to veľkosť 70C ale košík je tak ý istý aj na 75B. vystužené mi ešte minulý týždeň nesedeli, lebo som ich mala tiež tvrdé. ale teraz už pekne mäknú, ja si ich každý deň 2 x natieram s liotonom a pomáha to. na tej konzultačke u červeňa si ani nebola? kto mal potom ten môj termín?