Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BABYmica09

Barbora10. Ahoj, mas naozaj pekne prsia a hlavne si vsimam babenky ktore maju es okruhle vysoky profil kedze si take idem dat aj ja:) chcem sa ta spytat ci ti doktor sam navrhol 350 ml alebo to bola tvoja predstava?a nato ze to je vysoky profil mas ich krasne prirodzene

Petulielienka

Xantipa
Daj pokoj ;-))) svokor ale naposledy o ničom inom "netočil" len o mojich airbagoch,svokra ešte asi teraz dýcha do papierového sáčku ;-)

xantipa163

Petulielienka

feši doktor to dobre zhodnotil....máš ich už teraz exkluzívne :-)
Čo svokra, už videla? Alebo žeby svokor? :-)))

lenpetra

cucik8881

Ahoj, ešte mám len konzultáciu 20.3., ale dúfam, že sa rovno dohodneme na termíne. Potrebujem to do leta stihnúúúť :)

Ty máš kedy op? Pozdával sa Ti? Za aký čas od konzultácie Ti naplánoval opku?

Petulielienka

Mery
Ďakujem ;-)
Bimbi
No moc usadnutejsie mi nepripadajú,stoja jak vojaci a sú ešte také lopty,snáď sa usadia,ale som spokojná ;-) Dr povedal že budú vyzerať super,lebo už teraz sú exkluzívne tak snááď no :-) ale o opuchu nic nehovoril,ani sa mi nejak nezdaju opuchnuté,tak neviem ale trolinku zmakli,teda pokial to mám porovnať s prvým dňom =D a išli viac k sebe..bolesť už nejak necítim,hovorím že už si to ani neuvedomujem že som bola na opke,len ešte trošku chodím zhrbená (asi ťažká váha,predsa skoro kilo navyše =D) a to brucho mám ešte veľké čo má štve :((