Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

parinka1

ahojte som tu nova ...kazdy den si vas citam a tisko zavidim tym co uz maju po..ja idem na opku v aprili tak uz sa tesim.viete mi povedat ako sa dostanem do ttej vasej galerky??

bambulkova

ahojte, kočky
tak i ja mam dnes po konzukltačke-doktor mi nakoniec navrhol 275ml gulate mentor stredný profil, bo ja som chcela fakt prirodzené, vraj by s mi vošli i 300ml, no bolo by to hraničné na moj základ. Verím, že i s menšou veľkosťou sa dá spraviť pekný výsledný efekt..ste tu niektorá s podobnou veľkosťou?

Mia13

Babymica

Lebo som tiez rozmyslala, ze pojdem na este jednu konzultacku, no este mam cas tak uvidim, pretoze ja uz ani podla obrazku neviem povedat ci su take alebo take...

BABYmica09

Mia13. Ahoj, ja som mala ten isty problem, tiez po prezreti galerky sa mi viac pacili anatomy( ale aj okruhle na niektorych kockach) tak som sla na druhu konzultacku a pan doktor mi vysvetlil, preco mi navrhol okruhle a preco mi neodporuca anatomy. Cize ver mu :)

BABYmica09

Barbora10. Tak fajn lebo aj mne navrhol sam a trosku som sa bala velkosti. A mas ich nadherne aj v tehotenstve, super :) drzim palce s miminkom

Mia13

Ahojte baby

Ja viem, ze to tu bolo uz 100x popisana tema, ale neviem sa rozhodnut, ci okruhle alebo anatomy.. Ked dr. Cerven navrhol okruhle, ale ked som sa konecne dostala do galerie az po konzultacii tak tie vase anatomicke sa mi asi viac pacia, no stale neviem;)))))

BABYmica09

cucik8881. Ahoj, ja idem k cervenovi o 10 dni. Citala som co si pisala nejakej kocke ze mas 68 pod prsiami a ides do 320? Ja mam tiez 68cm pod a idem do 400 okruhle VP! cize ak sa bOjis ze tych 320 ti bude vela , co potom ja :D a aky mas zaklad ? Ja mam teraz cez prsa 82

Zuleko

Bimbi
ďakujem pekne:-))Len ja som taký výmyselník, a keď niečo chcem tak musím mať,ale nie vždy sa to dá:-)

Rita149
Super,sú tie plavky a aj tie tuniky čo tam majú:-))