Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenpetra

cucik8881

som rada, že si sa ozvala. Dúfam, že mi dá termín najneskôr na máj.. ináč by som šla až v septembri a to teda niee.. toto leto už musím mať poriadne prsíčka :)

Tých tvojich 320 je v pohode, kamoška meria 165 a je útla a u červeňa dostala 320, gulaté, pod sval a má krásne plné trojky. Ja mám pod prsiami 79, takže uvidíme, čo mi navrhne :)

Ináč v interklinik je podprda v cene? Treba ešte niečo pomimo doplácať? (samozrejme okrem predoperačných vyšetrení..)

rita149

Zuelko

mas ich krasne, ja byt tebou neromyslam o vacich a beriem račej tie Maledivy :-) prsia mas ukazkove, dokonale!!!

Zuleko

Luciaaa1
Ale jasné mám prekné prsia,ale vieš ako to s chuťou rastie apetít:-)))A Červeň by mi ich dal,ale mne sa nechce čakať rok, a riešiť to pomimo,Chirmed mám tu pod nosom,nevadí beriem to ako znamenie,a pán doktor povedal ,že mám ísť radšej za tie peniaze na Malé Divy na dofču tak to možno zrealizujem:.-))))

luciaaa1

rita

na 5.str. su tiež take ružove, len ta čierna čipka ide ináč, aj tie su super, a na 6.str.take tyrkysove s bielou čipkou x-)

zuleko

to ma mrzí, ale maš krasne prsia, nemusíš byť smutna a možno keby si sa objednala na konzultaciu k červenovi, ten by ti ich dal..si myslím :-)

Zuleko

No baby tak hlásim moje prsia sa nekonajú:/Bola som nakoniec u pána doktora Magda,lebo Kačmár operoval,je to na dlho no v skratkosti mi povedal,že s tými veľkými implantátmi sú po rokoch problémy oveľa väčšie ako s menšími, a že on proti svojmu presvedčeniu nemôže ísť že mi to on neurobí,ale bol veľmi milý a jeho názor samozrejme rešpektujem,tak skusim ešte ísť ku Kačmárovi na konz. a uvidím,ale asi sa s predstavou veľkých pŕs rozlúčim,možno to tak má byť a je to niejaké znamenie.

rita149

luciaaa1

krasne ze? ja som som objednala tu vekost s/m dufam ze bude ok. viacej je tam peknych z fodrickami a maslickami, cipkami :-) su take nevsedne.

cucik8881

lenpetra

ahojik
ja som bola asi na 5 konzultaciach u roznych doktorou a mne sa najviac pozdaval on, presne aj ja som to chcela stihnut do leta :-)) bola som na konzultacii cca 20 februara a termin operacie mam na 18 aprila
tak sa uz tesim :-)) ale uz sa mi aj sniva o prsiach a hlavne spekulujem bo on mi chcel datgulate, vysoky profil max 300ml ale som ho ukecala na 320 :-DD
tak teraz rozmislam kedze som chudunka pod prsiami 68, a bude vysoky profil ci to nebude tych 325 predsalen vela

no uvidim v pondelok mu este zavolam a prediskutujem to :-)))