Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

luciaaaa1

pozri na tuto stranku,maju tu krasne plavky tiež. ja mam objednane tie na 15 obrazku, ruzove z čiernou čipkou :-)

www.chynnadolls.com

rita149

luciaaaa1

pozri na tuto stranku,maju tu krasne plavky tiež. ja mam objednane tie na 15 obrazku, ruzove z čiernou čipkou :-)

www.chynnadolls.com

luciaaa1

rita149

pasik cez prsia sa aj mne pači, ale tiež by som neriskla, neviem ani velkosť..tieto si objednam S, aj vrch aj spodok

rita149

luciaaa1

aj ja pozeram tu kolekciu ako ty, tiez asi nejake trojuholnikove kupim, pačia sa mi aj tie bez ramienok ale neviem ako to bude sediet, kedze vzdau nie su snurky ale normalne zapinaniem, tak neviem aku velksot,take kupim u nas , tam ked mozem aj vyskusat.Ale ved dufam ze na dovolenke len gatky budem vyuzivat takze hlavne tie kupim , zaobidem sa aj bez vrchneho dielu tento rok :-)

luciaaa1

lucy009

ja mam asi utly chrbat, doktor pozeral či mam vôbec zozadu torjuholnik, len taky mierny :-) a dnes som mala normalnu podprsku síce nevypchatu a tričko a sestra pozerala kde mam prsia :-D ešteže mi navrhol 500, mne ich je vidno len ked sa vyzlečem, su nadupane hore, budu vyzerať pekne v tielku a v plavkach, ale v tričku bez vystrihu nič moc :-(

luciaaa1

rita

ja vyberam z tej kategorie beach sexy, nechcem vystužene a neviem ako by sadli, takže klasika trojuholníčky a nohavičky ma musia zaujať, chcem volanikove :-)) mam vo vybere asi troje plavky, ale niekedy sa mi zdal lepší vyber, teraz som ledva našla tie troje, ktore by som si kupila..

lucy009

Sisente
uz davnejsie si sa ma pytala na rozmer cez prsia mimo chrbat,mam 49cm a ty mas kolko?? Napriklad vobec nechapem ako moze mat luciaaa1 iba 89 cez prsia s 500ml..