Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

barbora10

dakujem , si zlata :-) som rada ze sa ti pacia, teba casto pozeravam v galerke, ty mas tie prska kraasne a teraz aj z bruskom paradicka! dufam ze aj ja raz take poslem do galerky :-)

bimbi

Zuleko
Ja som ti predtym nic nehovorila, ked si tuzila po vacsich, ale mas ich take krasne, ze by bola skoda ich menit.. bud spokojna !!!
Rita
Nadherne prsicka!!! Na tych poslednych by som sa stavila, ze su 100% prave :-)) a a baby diky za linky na plavecky, ked mi prska sadnu a budem vediet vyslednu velkost, urcite budem aj ja objednavat.. Aj nabuduce sem mozte dat :-)))

barbora10

petulienka

dakujem:)

BABYmica

ja som mala svoju predstavu,ktoru som doktorovi povedala a on uz sam navrhol taku velkost.este povedal,ze zmestilo by sa aj viac,ale nechali sme 350 a teraz som aj rada,ze sme nedali tie vacsie.

devilevil

ahojte kocky, zajtra budem mat 2 tyzdne po opke a prave prsko ma stale pobolieva, pali...aj v klude ked som, myslite ze je to normalne alebo sa mam zacat obavat? a este nieco, v utorok mi vyberli stehy a doktor mi kazal nosit ten stahovaci pas tak ako podprsenku 3 tyzdne, som myslela ze po stehoch uz sa to nemusi, mali ste to niektora tak?

Zuleko

Inak ak už sme pri plavkách dávam do pozornosti jednu super stránku s plavakami,aj keď majú síce drahšie kúsky,sú fakt nádherné:-))

www.beachbunnyswimwear.com

Daisynka

blondgirl

Dakujem za odpoved...no moja gynekologycka ani nevie ze mam urobene prsia lebo som to snou nekonzultovala.....ale tiez si myslim ze je to tym lebo dovtedy to bolo v pohodee a tiez som bola na opke tak v novembri :)