Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

rita
ale ja teraz chcem vediet ten vrch prsa co je vypuklejsie, no co mi povie, ze sa mam prist ukazat...do kosic isto koli tomu nepojdem

rita149

leus

prestne tak,implantat si aj ja citim v predkolone, to kazda chuda baba.
len pekne zavolaj, nebojsa ze otravujes, nie je to tak! ja ked sa mi neco nezda tak volam, ja idem na kontorlu do bb 15.3.

nina7

leus

aké otravovanie? veď je to Tvoj operatér. A to vlnenie v predklone mám aj ja, ale to je to najmenej čo ma trápi. Má to veľmi veľa žien... Doktor mi povedal, že to preto, že som štíhla, keď priberiem, vraj sa to čiastočne stratí...

leus

nina
on mi neodpisal este ani za to vlnenie v predklone, volat tam koli tomu nechcem, zevraj tam maju toho vela tak nechcem otravovat

davidoff

Petulielienka

supeeeeer :-) krásne ich máš, bohača už musím niečo aj ja pofotiť, ale vlastne sa nič nezmenilo, pošlem po 6-tich mesiacoch :)

leus

nina
ale vidno to v obtiahnutom tricku to normalne vidno a nemusim sa ani pozorovat, mna by zaujimalo ci je to opuch ci co

Petulielienka

Luciaaa,Rita
Baby ďakujem!! :-) ja Vás mám nakukané až až,máte krásne prsia a o postavach ani nehovorím! V živote by má nenapadlo,že aj vy mne budete chváliť prská (viď foto pred opkou =D ). Dr.Červeň má zlaté ruky! ;-)

nina7

leus

ale zrejme sa moc pozorujeme, iní by si to ani nevšimli ;-), pokiaľ ťa prsník nebolí, tak by som to neriešila :-)