Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nina7

leus

ahoj, ja mám tiež podobný problém ako ty. ľavý prsník mám tiež zvrchu objemnejší, ale ja mám celkovo ľavý o trošku väčší a tvrdší :-(. tiež čakám, že sa to upraví, ale obávam sa toho, že už sme dlho po. ja som tiež 4 mesiace po...

leus

baby, ktore ste skusenejsie :)
som tu raz spominala ,ze mi trocha spuchol pravy prsnik a dnes som si v obtiahnutom tricku vsimla, ze ten pravy je z vrchu viac objemnejsi ako ten lavy, klesne to este?Som 4mesiac po op

rita149

Eilien

ked budes chciet gulate ,tak myslim ze mozes mat gulate.nie je to tak ze anatomy sa da davaju baba co nemali ziaden zaklad, Ja som tiez nemala ziaden , mala som cez prsia len 75cm a po 70cm.Doktor mi dal na vyber ze mozem aj anatom aj gulate, Ja som si vybrala anatom :-) Takze sa neboj, musis ist na konzultaciu a vsetko sa dozvies a určite sa dohodnete z doktorom aby si bola spokojna.

Mia13

Babymica

Ja rozmyslam nad 330 a 360, pretoze 390 sa mi zda uz dost, mne skor ide o pekny tvar;)male prsia mi az tak nevadia, no ten tvar ano;)))

BABYmica09

Cucik8881. Ja tiez meriam 166 :D a vazim 50 . No sranda mame vsetko rovnake. Dakujem, uz sa neviem dockat, aj som bola chora som sa obavala ze ci sa vyliecim do opky ale na zlate rady dievcat z fora ma zazracne vyliecil zazvorovy caj:) jasne ze dam fotky, hned ako to bude mozne

0705bubu

davidoff

Ahoj tak tvoje su supeer, dokonalost, parada. aj ja som rozmyslala nad takou velkostou aj typom a vidim ze je to parada. uvidim co doktor na to povie .:-)