Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Eilien

Ahojte,ja tu chodim kazdy den a citam pozorne vsetky vase spravy:)na opku sa chystam ale skor az buduci rok:(nevychadza to:(no dufam ze konzultacia sa mi tento rok podari:)zostala som ale teraz tak zaskocena z toho co tu pisete ze anatomicke sa hodia babam co nemaju ziadny zaklad,no ja teda nemam:(pod prsiami mam 69 cez prsia 72,ja som uz bola v tom ze urcite budem mat okruhle,podla vas su ake lepsie lebo ja si to neviem absolutne predstavit ake by boli na mne tie anatomicke no ale vlastne ani tie okruhle:(

cucik8881

BABYmica09

jeej tak to mame rovnake miery, ja mam tiez cez prsia 82, aka si vysoka? ja som 166, 50kg a mam len malicke prsia

tiez mam VP, gulate znacku POLYTECH

Drzim ti palce, nech ti to super dopadne !! potom pridaj fotecky ;-)

toho mojho doktora som ja ukecala ze 320 on mi chcel dat 300 preto mi to prislo aby to nebolo vela
a Cerven on sa neboji davat vacsie, to je o nom zname..

Majka1910

joybryant
foto posli na galeria@zoznam.sk
ake si si davala? myslim ze nieco take ako ja budem mat, tak posli foto som zvedava :)

Mia13

Babymica
Ano myslela som ake ti navrhol;))ja mam A, navrhol stredny profil, okruhle, 330,360,390, ze si mam vybrat...tak som zvedava ake budu tie tvoje,som sa prave docitala, ze ides o 10 dni;)

bambulkova

Mery NR
ano, idem k Mladekovi, termin mam 9.7. uz sa neskutocne tesim Inac dnes na konzultacke - od neho vychadzali take baby porobene, ze ...dovidenia...fakt-same modelky...tak som im tisko zavidela, ze i ja uz chcem :)

BABYmica09

Mia13. Myslis teraz aku mam velkost? Podprdy nosim B-cka, take slabsie b- cka a ty?a idem dat 400ml. Ty kolko?

Mia13

Babymica
Tak potom sme na tom rovnako, aj ja mam skor slzicku;)mozno nebudem vymyslat, a necham to uplne na doktora, asi to bude najlepsie, a velkost mas aku??

Mery NR

bambulkova
daj si kludne aj tých 300 neboj sa veľkosti, ideš k Mládekovi? kedy máš termín?
rita149
ty sexica jedna :-)) mať tvoju postavu, hmmm

BABYmica09

Mia13. Skus si najst v galerke baby co maju podobny zaklad prs - tvar aj velkost ako mas ty s gulatymi a uvidis ze ci sa ti ten vysledny efekt paci. Aj ja som tak porovnavala a snad to dobre dopadne

BABYmica09

Mia13. No ja mam svoje prsia taky slzickovy tvar uz sam o sebe a vraj potrebujem vyplnit hornu cast . A myslim ze anatomy su vhodne pre baby co nemaju ziadny zaklad, neviem nechcem mudrovat:) ale snad doktor vie co robi :)