Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petra 001

Ahojte baby,

Boze,ja som zufala z tych prs:)cumim do tej galerie,porovnavam,ze co a ako.Poradte prosim.Pri mojej vyske 171cm,vaha 57kg,nosim take slabsie B,obvod hrudnika mam 76cm,cez prsia 83cm,chcela by som okruhle,asi stredny profil a takych 390 ml.co myslite,vela,ci ani nie?

leus

zuleko
ale ja koli tomu este dufam ,ze to klesne, lebo kazda pise ,ze implose sa usadzaju pol roka aj rok tak.. iiiiiiiii :)

Zuleko

Leus

Podľa mňa to opuch určite nebude na to si už dlho od OP,žeby to bol opuch.Ja napríklad si na ľavom prsníku zhora keď prejdem cítim ako keby som mala vyššie oblúk implantátu ako na pravom prsníku,ale ja som mala ľavý aj väčší,ale to cítim len keď si prejdem,v tričku to nevidno.

leus

mna aj to napadlo ci sa mi nemohol implos pohnut , lebo prechod som mala pred tym rovnaky a po 4mesiacoch sa s tym sotva da nieco asi robit...

drndula

Leus,

No a nie Je náhodou vyššie implos uložený?Ja som mala n ľavom tak,myslela ze Je to opuch ale bol to implos tak som musela mať ten pás a tlačiť to tak dolu...kontaktuj isto dr.kým sa s tým ešte dá robiť,Nech Je aj v kuala lumpure...pre tvoj kľudny spánok

leus

rita
keby bol jeden vyssie ako druhy tak to vidno aj odspodu, ale toto je len vrch iny, lavy je prechod taky iny ako na pravom a pred tym som to take nemala

rita149

leus

ja mam tiez bb vyse 100km od domu, ale ja ked sa mi neco neda tak racej idem.

myslis ze tam mas opuch? nema sten jedne implnatat nisie, ako druhy?