Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

baby

práve som príšla nato z čoho tá moja asymetria, jeden imploš mám posunutý nadol o centimeter, možno kúsok viac. Neviete dá sa s tým niečo urobiť...som už 5 týždov po opke....

Baby a neviete či je tento vik. Červeň v PK?

Katka54

Rita149,
a ukladanie toho pasu cez prsia Ti doktor ukazal, alebo Ti to vysvetlil cez tel.? Ja mam totiz nasled. kontrolu az o 2 tyzdne, co je vlastne 1,5 mesiaca od opky.. Nechcela by som az dovtedy cakat.. Pamatas si este na svoje jazvy cca po mesiaci? Mala si ich aj Ty este take ruzove? Vobec nemam pocit, ze by mi bledli.. A este stale mam taku zatvrdlinu okolo lavej jazvy, s ktorou sa nic nedeje.:(

rita149

Katka54

ja som pas začala nosit 4tyzdne po opke, takze myslim ze neni neskoro ani u teba.Uvidiš čo povie doktor.

lucy009

luciaaa1
tak potom musis mat naozaj utlucky chrbat.. no prsia mas bombove;) Keby mi niekto povedal ze 500vky gulate na chuduckej babe, tak si predstavym bomby:),lebo vacsinou velke implose na chudej postave vyzeraju velke,ale v tvojom pripade vobec nie su mega, si dobry priklad toho ze 500vky nie su ziadne ozruty :).K tvojej postave paradne,perfektna velkost,tvar..tiez idem do vacsich po tehu ;))
Uz nech je leto a mozme sa vytesovat s nasich prsiek naplno, bikinky a tielocka ;)) lebo schovane pod tymi trickami a bundami,no nic moc... no a ja este dokupim zopar push up's do leta..

lucy009

sisente
to faaaakt??? to je aka haluz tak to by som vobec nepovedala :)). mozno sa ti moje zdaju velke, ale na zivo nie su..fotky aj dost skresluju.. i ked je pravda ze moje posobia vacsie na fotkach ako tvoje,ale rozmerovo ich mame takmer rovnake :) ty ich mas krasne,dokonale a to brucho wow... ;))) . tusim si pisala minule ze uz cvicis vsetko, uz aj ja okrem prs, minule som skusala kliky ,ale som sa precenila,potom ma trochu palilo v jednom prsku,no nebudem radsej pokusat a prsia necham pekne este na pokoji nejakych par tyzdnov :).

Katka54

Ahojte baby,

poslala som nové fotky po 25. dňoch do galérky. No, neviem, zdá sa mi, že ľavý prsník poklesol a na pravom mám stále ten opuch.:( Som zvedavá, čo na to poviete.. Riešila ste niektorá podlepovanie/pás na vyrovnanie aj takto neskôr od opky?

Leus - ak máš akékoľvek pochybnosti, určite kontaktuj doktora a obetuj tú cestu. Vytrpela si si to, zaplatila si si nemalé peniaze za operáciu. Je nezmysel mať obavy z reakcie doktora typu "nezavolám mu, lebo sa bojím, že ho budem otravovať so svojim problémom". Ako sa ja môžem na môjho doktorka Čé&comp. spoľahnúť, verím, že aj Tvoj operatér Ti najlepšie v Tvojom probléme rád poradí, pomôže. Tu ide o profesionalitu, vybratím stehov sa starostlivosť o nás nekončí..

P.S.: A aby som nezabudla - Rita, drndula, sisente, Mery, Lucy, Petulielienka, luciaaa, tenda, Zuleko - prsíčka máte krásne..verím, že každej jednej robia radosť, teším sa s Vami. :))

petra 001

Ahojte baby,

Boze,ja som zufala z tych prs:)cumim do tej galerie,porovnavam,ze co a ako.Poradte prosim.Pri mojej vyske 171cm,vaha 57kg,nosim take slabsie B,obvod hrudnika mam 76cm,cez prsia 83cm,chcela by som okruhle,asi stredny profil a takych 390 ml.co myslite,vela,ci ani nie?

sisente

lucy009

ja mam 48, ale tvoje sa mi zdaju velkeee, no mame vlastne presne rovnake, ale v mojom okoli mi tvrdia ze su velke, ale asi som si zvykla, mne sa male zdaju, asi mi sibe uz :)