Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

lucy009

no ono to asi aj tie cm skresluju tym, ze ja ich mam viac od seba ako ty, ty ich mas viac dopredu a su samozrejme vacsie :). Ja cvicim uz aj na prsia, ale ja som ten vasnivy skokan cez svihadlo a to som pred vyse tyzdnom skusala a trosku ma v pravom bolelo, tak to necham este mesiac tak, aj som na pase behala a tiez to nebolo na 100% tak este aj s behom vydrzim, inak uz vsetko ako predtym sa da.

Petulielienka

Baby
Dnes som 12-ty deň po opke a konečne sa idem cela osprchovať (doktor mi dával na štichoch ešte nejakú mastičku na jazvy,takže som mala ešte 2 dni počkať s umývaním),takže konečne perem podprdu a poviem že to je hrozne zvláštny pocit byť bez nej,mám pocit že mi tie "kozy" padnú dole =D ale hlavne sa chcem opýtať,keď sa prehnem dopredu tak normálne zospodu cítim ako sa mi pre akí na ľavom prse imploš,je to normálne? Teraz neviem či sa moc pozorujem a zbytočne robím paniku,ale raz tu niekto spomínal že sa to nesmie robiť tak neviem :(

drndula

Katka54,

A dáva sa to do kríža ten pás,ako hovorí Rita,jeden prsnik podopiera a druhý tlači dolu,Ja som to nosila takto,ako mi dr.ukázal,k tomu este aj som msla podlepeny,ako aj teraz.

rita149

Katka54

:-))) tak niečo už vieme. lebo vačinou mame podobne problémy všetky.Pozri na tu sisente ak nepochopis ako to je tak mi napis a ja sa odfotim a poslem ti foto z blizka aby si videla ako sa to dava.

drndula

Katka54,

Pozerala som tie tvoje fotky,nevidím tam nic...skús sa skontaktovať s dr.čo povie,pás dom vyfasovala aj ha po mesiaci,čiže prípadná asymetria AK je sa rieši aj neskôr...ale máš ich kráaaaasne katiiii,fakt....;)))))))

nellyy

rita

takže treba ísť k lekarovi už s pásom??
Ja pás nemám, mam len tvarovaciu podprdu, ale aj tá mi je už volná

katka54

nevidela som to hned až ked poodpúchali, Ty si to videla od začiatku??
Ja pôjdem do BB asi hned v utorok ak sa dá, tiež v pondelok volám....pozerala som galerku...prsia máš krásne :)

Katka54

Rita149,
vdaka, pozriem to u nej.. My sa tu o chvilu cez toto forum budeme aj operovat tusim.;))) Doktorko musi mat dost z nas.:D

rita149

Katka54

jazvy som aj ja mala take ružovkaste a este ich aj ma trochu take.Zo zaciatku bili tvrdsie ,pod pazuchou som mala normalne taku hrcku na jazve ale uz to zmizlo.

Pas mi ukazal doktor ako nosit ale nie je to nic zlozite, tušim sisenete to ma aj v albume odfotene , tak mrkni na to, ako sa to dava do kríža.Mala som zo zaciatku aj podlepovany ale potom uz len pas.

Pas sa dava sa tak ze ten prsnik ktory mas niše tak pas musi ist poden a na druhej starne musi byt nad prsnikom a zlepi sa to na hrudniku.Neviem či chapes, pozri sisente v galerke.

Katka54

Nellyy,
neviem o kolko (pozri foto v galerke), mne ten lavy ide tak dole a do strany. Do BB mam ist az o 2 tyzdne, ale v pondelok mu chcem zavolat a porozpravat sa s nim, zariadim sa podla toho, co mi povie. A co si spominam, tak Dr. vravel, ze s prsiami sa da "pracovat" do 3 mesiacov, ale neviem co vsetko je mozne upravit.. Rita pisala, ze s nou riesil adymetriu po mesiaci od opky. A myslim, ze v PK je najblizsie az 24./25.3., ale zabolaj si pre istotu sestricke.. Ty si si kedy spozorovala ten pokles? Mala si to od zaciatku al. az teraz?