Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janica25

Dievcence neviete aku velkost implantatu si dali robit spekulantka a jankamichal som ich tu uz dlho nevidela.sa bojim mam navrhnute 350VP aby to nebolo na mne velke.mam 70 pod a 82cez neviem ci nebrat 300. Nechcem aby okolie to videlo lebo budu reci ako je to u vas vsimli si to znami.

nina7

leus

áno, cez dvorce, tak mi robil aj modeláciu, čiže jazvy mám iba okolo dvorcov (nie tie kotvy, ako býva klasicky). Keď už sme pri tých nedostatkoch, tak tie jazvy mám veeeľmi roztiahnuté, ale čo už, ale pomaličky blednú...

nina7

leus

ale mám a poriadne :-). Chýb by som našla veeeľmi veľa, ale stále si spomeniem na to, čo som tam mala predtým a hneď som nadmieru spokojná ;-)

Katka54

Nellyy,
nie, rovnako sa mi to ukazuje, keď už odpúchajú.. Som zvedavá, čo Ti dr. povie a hlavne, čo povie mne. :)

drndula,
zlatááá :*, ale tak poznáš to, na svoje prsia sa vždy pozeráme s viac kritickým okom ako na tie ostatné a ja si to tam vidííím..:))

Rita,
no, vyskúšam to dnes večer a dám vedieť.:)

nina7

leus

ahoj, cítim si už spodok. Mám ich už mäkké a dám si ich pekne k sebe, ale občas ma zospodu pobolieva pravé prso a to ľavé mám trošku tvrdšie a väčšie (ale to je následok nakrvácania - 10 deň po operácii). V obidvoch mi občas tak pichne, ale snažim sa to už nevšímať, lebo sa scvoknem :-) Inak ja som mala modeláciu a vkladanie impl. naraz, preto si stále hovorím, že rekonvalescencia je dlhšia :-)