Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

a prosim vas moze ma kontaktovat niekto kto bol u Ocenáša? chcem vediet co stoji konzultacia a ako dlho sa caka na operaciu cca

drndula

Wauka,

Každá z nás ma myslím dobre skúsenosti so svojim operatérom,takže ťažko radiť a preferovať iba toho či toho..ha som bolavu Červena,a druhýkrát opäťvk nemu..;))

petra 001

JANICA 25

netrap sa nad recami druhych,tri dni budu o tom rozpravat a ticho zavidiet,ale tebe prsia ostanu.tak nedavaj si male iba koli ludom a potom budes lutovat,ze si mohla dat vacsie.ty za to platis,tak si daj take ake sa ti pacia.a tvoj operater ti ich urcite nespavi neprimerane k postave.ja mam podobne miery ako ty a urcite menej ako 370 nechcem a nemyslim si ze budu obrovske.ale zmenu chcem vidiet a co povedia ini,mi je jedno.

Petulielienka

Mery
Moja sestra by mala záujem ale ona uz na konzultačke bola tak by nemohla dostat iba ten termín opky? Lebo sept.by jej najviac vyhovoval kvôli štátniciam,jej dali termín az na konci januára

Mery NR

baby, pre jednu z vás mám dobrú správu :-)
kamoška ruší termín konzultačky aj opky u Červeňa, takže keď chcete niekomu z vás ich vie poskytnúť :-)))
konzultačka je teraz v piatok 16.3.
opka 12.9.
kto má záujem napíšte svoju e-mail adresu a tam vám pošlem kontakt na ňu