Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

Xantipa163
Este poslem viac Foto potom zboku atd. Potom uvidis lepsie. Ani mi to tak nevadi len to ze prava je vascia ako lava Ale to som mala tak aj predtym..
Kedy si mozem Dat uz normalnu podpiru na den? Vraj Po 3 Tyzdnoch uz.. Dufam ze klesat nejak rapidne uz nebudu lebo do vystrihu az tak vela nemam :D

zajacik_006

joybryant
už som ti písala mail,až teraz som sa dozvedela,kto mi poslal fotky a bez žiadnych informácií.Prečítaj si mail a odpíš.

xantipa163

joybryant

mas ich super, velmi pekna praca, pekne ti stoja. :-)))
Tu deformaciu nevidim,ale neboj, to sa usadi a vyhladi este. Ja som nieco take mala z vnutornej strany laveho prska, ale postupne sa to vyhladilo, ako ten implos sadol. Ja sa snazim nehladat za kazdu cenu asymetrie, lebo sa to stale dotvara, takze neriesim.
A hlavne, ked by tie prsia boli moje, prirodzene a mam ich take ake su teraz, tak absolutne neriesim, milimetre hore, ci dole. To len my teraz by sme chceli, aby boli eno, nuno, ako vytlacene z barbie formy, no nie vzdy sa to da. :-)

joybryant

Dievky uz som poslala moje Foto tak dufam ze ich tu zajacik uz coskoro hodi..
Jedno prso mam vacsie ako druhe, som 2 tyzdne Po a na pravom prsu Sa mi zdolu zboku zda jemna deformacia ako u dvojiteho prsa.
Co Sa da s tym robit?

carrie2

MERY NR

Ahoj ja by som mala záujem o termín konzultácie ak je ešte voľný, lebo mám termín až na jún:( ďakujem

xantipa163

wauka
ja som bola u Cervena v PK.
Cena operacie, vratane implantatov cca 2500,- eur.
V BB je to trochu drahsie.

Ja som zatial spokojna. :-)

Mery NR

wauka,
v NR v Avelane sa u Očenáša čaká len pár týždňov. ja som tam bola u neho pred mesiacom. v prípade, že sa rozhodneš pre operáciu na klinike za konzultáciu neplatíš. cena za operáciu (zo všetkým) sa pohybuje od 2500 do 3000 E, záleží od značky implantátu.