Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Caute baby
Tak ja zajtra idem na 1.kontrolu, na stichy..tak sa teeesim.. Som zvedava,co mi dr.Č povie, nevydrzala som a pozrela som si ich, su este dost opuchnute..potom pofotim a prihodim do galerky, mam ich naspodku sama modrina a bolia jak svina.. Mna bolia aj ked sa viac nadychnem,trochu predklonim..no nie som este vobec fit..inak vcera na 10.den som uz soferovala, odvolit :-) a dalo sa..ale bolia :((
Sisente
Citala som dozadu stranky, december, ked si bola po opke, tvoju rekonvalescenciu :-) no aj ty si si svoje vytrpela.., ja Rita :-(
Kedy sa ti vratil cit do bradaviek, asi od opky? Ja si lavu moc necitim..

janica25

Joybriant mas ich super u koho si bola ja mam mat 350vp a tiez mam podob. Zaklad ako ty.ty si mala predtym kolko pod prsiami a cez.a teraz po mas ake rozmery?aj je vidiet rozdiel v tricku vsimol si to niekto.ja som doteraz nosila riadne vystuzenu podprdu a po opke uz nechcem aj kvoli tomu aby si to vsimli ostatni moja rodina tak dufam ze to utajim.

patika27

ahojte dievčatá :) má niektorá z vás skúsenosti s doktorom Petrom Valdmanom v PO ? bola som už u neho na jeden menší zákrok s vráskami :/ ale nie som veľmi spokojná ... preto sa asi bojím a odrádza ma to aj dať si u neho spraviť prsia :( tešila som sa na prsia veľmi, aj stále ich veľmi chcem :( alebo mi radíte iného dr. v KE ?

xantipa163

joybryant

vetrat uz mozes, si viac ako 10 dni po opke.
Mne doktor doktor povedal, ze nemusim striktne dodrziavat, ze vetrat len hodinu, len vecer a pod.
Ze tak podla potreby.
Mne sa niekedy tu pooperacnu ani nechcelo dat dole, inokedy som ju mala dole aj viac hodin.

blondgirl007

joybryant gratulujem :) ani ja tam nevidim ziadnu deformaciu, ale podobne pocity som mala aj ja, to robi ta pooperacna podprda, ona tak dotlaci tie prsia...neboj, ked budes nosit normalnu a nie tuto, tak sa ti to prestane zdat :)) vsetko sa spravi, je to len take pomagane, ako je ta podprska tesna :)))
uz si ich len uzivaj :)

joybryant

Xantipa
Dobre poslem zboku Este. Uvidis. A mozem si aj teraz hocikedy cez den prsia prevetrat? :)) tak na hodku podpiru dat Dole?

xantipa163

joybryant
no vsak posli, ale bode to ok, neboj. :-)
Pooperacnu treba nosit 3 tyzdne od opky na den a noc. Ale po 10 dnoch, po stehoch, uz sa da sprchovat a vetrat prska na hodku, dve, tri...
Spat v nej treba 6 tyzdnov od opky.