Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

xantipa

caves....vidíš ja mám stále do kelu nejaké problémy, nemôžem čakať do 25. a musím ísť na kontrolu skôr, padol mi jeden prsník dole :( Ale možno bude doktor chcieť priebežné kontroly a uvidíme sa celý náš babinec toho 25-teho, príde tam aj susedka z izby Lucy :)

nellyy

katka54

volala som k Červeňovi, nie je tam lebo ho chudáka seklo a nevládal ísť do roboty, ale sestrička mi povedala, že môžem byť kľudná, implantát nie je prirastený do 3 mesiacov a do tej doby sa s tým dá manipulovať....takže volaj zajtra, ja som sa tak predbežne dohodla so sestričkou ak bude doktor vládať prísť do práce...prišla by som na kontrolu v stredu

Baby koľko sa nosí ten pás na zdvihnutie prsníka??????

drndula

Xantipa

Noooo,uvidíme,ale myslím že v budúcnosti pána dr. Ešte budem potrebovať..;))) gravitacia a vek su veľmi zle elementy.Hihi

luciaaa1

Katka54, drndula

krasne ich mate, katka ved ani ty nemaš asimetriu, ani padnutý, čo som ja slepa? :-)) ale ja si na sebe vidim tiež..

luciaaa1

joybryant

máš ich krasne :-) nevidim ani u teba rozdiel :-))) ale aj sestra mala jedno väčšie ako druhe a bolo to velmi viditelne, vy ste boli naraz v jeden den operovane, už ich ma pekne rovnake, neboj, oni sa ešte vyformuju ;-) a už si doma?

joybryant

Blondgirl
Dakujem velmi pekne :))

Janika
U pana doktora cervena som bola. On je velmi dobry som spokojna. 350ml mam vysoky Profil okruhle ES.
Neviem rozmery presne ake.

petra 001

patika 27

je v galerke jedna baba,ktorej robil prsia,len uz neviem ktora.a ja som z PO tiez,ale co ja viem,predsa uz len v KE asi robia castejsie take veci,tak ja som o PO ani neuvazovala a zasa nechcem sa drbat az niekde do BB.