Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Babyyy
Co to tu citam, ze dr.cerven nie je v praci??? Ved ja mam ist dnes z ba do bb na kontrolu!! Co mam robit? Nikto mi to tam neberie...

drndula

nelly,

ano asymetria tam bola, mne sa este zda ze je, ale to je uz mozno len milimeter, no ja ju vidim..chod k nemu a on ti povie presne co mas a co nemas robit, neboj si este relativne kratko po opke a je dost casu nato aby sa to dalo este vykorigovat....isto ti ho podlepi,tu poopracnu podprsenku nos stale,dbaj nato aby bola v rovine, prsia v nej tiez.

nellyy

drndula

ja si to neviem podlepiť, nikdy som to nevidela robiť. Ja ten druhý, ale nemám vysoko mne padol len pravý dole a ľavý ide v hojení ako má....Máš aj asymetriu,alebo ako Ti to dvihol vyrovnala sa Ti aj veľkosť?

drndula

Nelly,

Mne dr,prsnik napraval na 10ty deň ked vyberal stichy,pravy bol nižšie,potom podlepil,pooperavna pidprsenka k tomu,o 2 týždne kontrola.na nej mi to znova podlepil,pidprda plus pás naspäť ktorý mi dal skriza,lebo ľavy Prsnik bol vysoko a pravý nižšie..o dva týždne potom opäť kontrola.na nej mi Uz povedal ze netreba ani pás ani lepiť,ale mne sa zdalo ze ten pravý he klesnutejsi tak na moje prianie a kľud v duši podlepil na take 2 týždne,aby som bola kludnejsia..;))) ale isto to budem ešte do toho tretieho mesiaca korigovať;))

Podľa Mna Uz kosticovu,od tretieho tyzdna môžeme,aj kostica tvaruje a fixuje prsny implantat,musí Ho však dobre kopírovať,by zle nezrastal a netlacil,určite Ho podlep a chod k dokymu

nellyy

drndula

ešte nie, musím ísť k doktorovi kôly tomu, len tam nie je, mal dovolenku a teraz je seknutý, len sestrička mi povedala, že sa nemusím báť, lebo sa to dá napraviť do 3 mesiacov...Ty si to nosila od mesiaca však?? a ako dlho? napravilio sa Ti to? Mne je moja pooperačná podprda voľná ...nevadí to? Mám zatiaľ nosiť pooperačnú či kosticovú??? Veľa otázok sorry...

sisente

bimbi

no s bradavkami je to hruza, necitila som ich asi aj 2 mesiace, ale uz vyse mesiaca citim a taak ze dovi :D aj tricko mi na nich vadi, strasne ich mam citlive, hadam sa to ustali na tom strede :))). a veru vytrpela, ale uz je zabudnute, tak si sa musela velmi nudit, ked si az tak daleko citala, ale raz som to aj ja robila, ze komplet celeee forum, to bola sichta :).

nellyy

drndula

robili ma 04.02 takže začínam 6 týždeň, ale mne padol až po poslednej kontrole, mala som bolesti potom opuch a keď odpuchli myslela som, že aká asymetria, ale neskôr som si všimla, že jeden je padnutý asi 1cm možno kúsok viac a ak by bol vyššie aj asymetria by sa zmenšila, no a je to vidieť aj v dekolte....:( je mi z toho smutno

drndula

LUCIAA,

Thanx,babe....bohvie ako by vyzerala tvoja velkost na mojej hrudi,no,myslím že by som si zvykla bez problémov..;)