Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

xantipa

ja si myslím, že asi nikto nemá rovnaké prsia a to, že bolia je vraj ešte úplne normálne...
Mne vravela sestrička nech prídem na 9.00-9.0 vtedy sa podari prísť medzi prvými /do PK/

xantipa163

nellyy
to ma mrzi, ze ta stale trapia prsia. A viecka ako, v pohode?
To je dobre vediet, ze sa da manipulovat s implosmi do takej relativne dlhej doby.
Ja asymetriu nemam, ale zas ani rovnake ich nemam(to ale neriesim), len ma stale pobolieva ten lavy, nahmatavam si tam tie veci, co pred opkou, take hrcky, ci zlazy, ci co.
Zatial nestresujem, sono bolo v auguste ok, doktorka tam mi vravela, ze je to moje vlastne tkanivo. Kedze trva tolko, kym sa implos prirastie, tak je asi normalne, ze este zaboli.

Toho 25.3. bude v PK natresk...dufam, ze nepridu zas nadhery, co maju potrebu konzultovat hodinu. :-(

User_37597

ahoj.
myslim ze som pevne rozhodnuta si dat silikony.ani nie pre velkost ako pre pekny gulaty tvar.ale v dohladnejsej dobe ako o 2 roky to nebude.
potrebovala by som vediet kolko to cca stalo vas.zavisi to aj od velkosti vsak ze?staci mi popisat nieco k tomu tak strucne.myslim ze je lepsie sa opytat vas co ste si ich dali ako si googlit vsetky mozne strany.
poprosim aj vas vek a ako dlho ich mate :) dik

gossip_girl

Babyy,

v poslednej dobe kazda mate nejake problemy :( same asymetrie a neviem co, sa bojim ze si to do toho juna aj rozmyslim. Boze a stale uvazujem nad velkostou, som z toho magor.

Inak videli ste tu zuzanu z hotela paradise? Ta ich ma uplne makke, take chcem, si ich chytila a uplne jak normal prso a tam vysvetlovala ze su naplnene silik bud na 50%, 70% a tak dalej, tak aj nadtym uvazujem, ze ci tie anatomicke nagory nebudu tvrde? tie su na 100% plnene nie? Nemam ist radsej do eurosilikonov?

rita149

bimbi

juuj veru bolesti boli paradne :-) ale uz som zabudla na ne a isla by som este raz bez problemov, stoji to zato!!! :-)

bubi_25

ahojte baby,

chcela som sa spytat, kolko dni po operacii je zena schopna zvladnut cestovanie - letecky ca hodina letu. mate niekto skusenost?

devilevil

baby, prosim Vas hodte mi sem cislo na cervenovu sestricku, potrebujem sa nieco spytat, uz niekolko dni ma velmi pali jedno prsko, mam z toho haluze :(

nellyy

bimbi

nechod kým Ti nedvihnu, mne sestrička okolo deviatej vravela, že lekár volal, vraj nepríde, lebo nevie vstať, je seknutý .... Takže volaj, možno sa nakoniec nejako dopraví do práce, ale neriskuj to...Mne dnes nedala kôly tomu kontrolu a vraj aj zajtra radšej nech volám, lebo nie je isté či príde

drndula

takže máš pocit, že podlepením Ti to napravilo aj asymetriu??
Ďakujem za rady :)