Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

lucy009 bimbi

a neviem kto sa ešte pýtal, bola som u dr.novotnej, pýtala som sa na pery, ale kedže som tam išla aj s mojou mamou, ktora bola tiež na zakroku tak som nemohla prezradiť že chcem niečo riešiť ja, je to len nova metaoda, ale picha sa kys.hyaluronova, len je to prirodzenejšie, na podrobnosti metody som sa kvoli mame nepytala, ale nepicha ked už ma niekto v perach aquamid, môže to dokopy spôsobiť problemy, a permalip tiež nepoužíva..takže ked pôjdem na buduce sama uvidim.

luciaaa1

nášho pána doktora seklo? :-( asi dovolenka neprospela, telo nie je zvyknute na ničnerobenie...prajem skoré uzdravenie! :-) a možno si teraz nájde na nás čas a prečíta si nás :-D

gossip_girl

ja som včera prvy krat počula o naplnení prsníkov na 50%, 75% a 100% netuším, čo je na tom pravdy, mne ani jeden raz ani jeden doktor nedal možnosť vybrať si tvrdosť prsníkov :-)

a mario spravil peknú reklamu :-) járova bola včera velmi pekná, aj ona bola u červeňa?

lucy009

bubi_25
ja som letela 3 tyzdne po opke a uplne v poho, ale citila som sa v pohode uz aj skor, uz po tyzdni by som bola schopna. To je individualne,zalezi ake mas bolesti,pooperacny priebeh atd..ale myslim si ze ak je vsetko v poriadku po tyzdni sa uz da v pohode.

bimbi

Sisente
No ja som uplne namotana na toto forum a bola som zvedava ako ste vy toto obdobie opky a po nej prezivali, vela mi to dalo ked som sa mala s kym porovnat,je to tu pre mna velmi inspirativne :-))

bimbi

Baby
Tak som predsa isla na tu kontrolu do BB, aj ked je nas pan doktor PN..volala som s tym mladym, dr.Koperniech sa vola, bol zlaty ze ako chcem , on ho zastupuje a ked chcem nech cakam na dr.Červena, ale isla som aj tak lebo nemam problem a snad ked spolu robia, tak vie .. Mne to bolo tak narocne dnesok zorganizovat a muz uz aj tak musel tymto smerom dnes ist, ze uz som prisla..dalsia kontrola je po mesiaci? Dufam, ze uz budem mat stastie ist do Pk(som z Ba)a nas pan dr.bude uz zdravy..

Mery NR

nelly, xantipa
ja som tiež presne toľko po opke ako vy. tiež mi ľavé prso robí šarapaty. sem tam ho ešte cítim, hlavne keď sa naťahujem s malým, pichá, v noci tvrdne a to som si myslela, že po mesiaci už ani nebudem cítiť, že som bola na opke. bolesti nemám, len taký nepríjemný pocit v nich. keď sa predkloním cítim ako keby ešte nebol úplne prirastený a pri napnutí prsného svalu tiež cítim, že ešte nie je úplne zahojené. to pravé je ok. asimetriu tiež mám, vlastne od začiatku, jedna bradavky vyššie ako druhá. je to vidieť hlavne v zrkadle alebo na fotkách, naživo ani nie. ale to ma ani netrápi, je to presne tak ako nelly píše, nikto nemá prsia rovnaké. ja som s nimi spokojná, aj keď majú svoje malé chybičky krásy :-)

nellyy

xantipa

to sme sa aj smiali so sestričkou, že jemu je súdené len robiť, však aj PK stojí na nohách a operuje do 22.00 čo by iného človeka zložilo a potom ide odpočívať a takto to dopadne :) Hlavne nech je skoro ready...

xantipa163

doktorka nam seklo?
No to jevzakon schvalnosti, ked pracuje a pracuje a pracuje, tak je ok a staci jedna dovolenka a takto to dopadne.
Dufam, ze bude co najskor fit. :-)