Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

luciaaa1
tak teda vobec nemas male prsia v porovnani s postavou. ;)
Sranda, ze ty mas prsia tak blizko pri sebe a tvoja segra fugu. :-)

luciaaa1

tak mlady feši povedal sestre, ktora ma dobru fugu medzi prsami, že si ich nemusí davať k sebe, že aspon budu pekne vidieť už od chrbta, ked ich ma do stran :-))))) to asi srandoval, nie?

luciaaa1

davidoff

ved som sestre hovorila, nech jej ich vybere kludne aj ta na recepcii :-D :-))) ale je tam ten mladý feši, tak jej to spraví on :-)

luciaaa1

lucy009
nemohla by si naraz pri fotení prs odfotiť aj pery? :-)a neviem či ty si písala ohladom tých mojich malych rozmerov hrudníka, odfotila som sa v tielku aj v podprsenke ako to vyzera v porovnaní s postavou, ked mam dobru podprsku tak super, inak sa mi nezdaju moc velke, každa ina baba ich ma väčšie a ta zuza z paradise ta ma dobre koziska :-D

carrie2

Mery NR

Ahoj chcem sa opýtať, či je ešte ten termín konzultácie 16.3.voľný mala by som záujem, ak áno moj email carrie2@centrum.sk
Termín mám až na jún:( ďakujem

davidoff

luciaaa1

mne vyberala štichy u doktora Červeňa sestrička Zuzka, keďže doktor bol v zahraničí vtedy a zvládla to excelentne :)

lucy009

luciaaa1
dakujem za opytanie, si zlata :). Tak skusim si este pozistovat ci sa moze dat permalip ak uz mam aquamid, ale myslim ze v IEM robia permalip a aj Minarovjech tusim robi, ale ten je arogant.. No a ked to nepojde tak jedine opat dopichnut aquamid,ked chcem aby bolo nieco vidiet;).

luciaaa1

bimbi

moja sestra toto forum nečíta a prave dorazila z BA do BB :-( tak snad jej niekto tie štichy vyberie..nie je tam ani ten mladý doktor?