Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

MERY NR prosim ta a ty mas ake? gulate? lebo ja chcem gulate pod sval,,,,Ocenasovi idem do LV a na konzultaciu uz 14.3 a uz v aprily chcem ist na OP,,platim za konzultaciu 14eur,,,,prosim ta je on fakt dobry? mne sa paci jeho praca preto sa pytam....a chcem 375ml mam 160cm a 50kg uvidim co povie pozajtra...a co su anatomicke?to co znamena?a ty si si dala pod sval? a cez bradavky?porad

majky33

Baby prosim Vás som tu nova..planujem si dat silikonove implantaty v najblizsej dobe.Dnes som objavila toto forum a ako tak citam vase komentare hovorite o nejakej galerii fotiek ..poradte mi prosim ako si mozem poziet ? volako sa tam neviem dostat.:D

Mery NR

Lelinka20
na boku sa odporúča po 3-4 týždňoch, ja som začala až po mesiaci ale je mi to stále také nepríjemné. som 5 týždňov po, ale ako keby mi tvrdli keď spím na boku :-( neviem či to je normálne..

Lelinka20

ahojte,som sest dni po operacii.operoval ma dr.pikula,je super...vravel ze sval som mala ako chlap,aj ja aj dvojicka :)baby neviete nahodou po kolko mozem spat na boku a bruchu?bolesti uz celkom ustupili.mam samozrejme take mensie ale da sa to zvladnut,trosku viac ma pobolieva lave prsko.tak tiez som mala take to tepenie v lavom prsku,lekar vravel ze je to normalne.zajtra idem na stichy tak som zvedava.drzte palce papa

rita149

luciaaa1

uzasne mas prsia, fakt dokonale!!! A nie su male, pri tom velkom implantate anio male byt nemozu, su krasne , ty si chuducka tak vyzeraju velikaaaanske :-)

Petulielienka

Bimbi
Ideš 15.4 do Pezinka?
Inak ja som dnes prvy krát zehlila a umyvala zem a normálne sa mi trasú ruky,že toto ledva píšem,úplne mi pulzoval ten prsný sval pod pazuchami,človek si ani neuvedomuje že ho používa skoro pri všetkom ;-))) a ty si ako natom s domácimi prácami,už robíš všetko?

gossip_girl

luciaaa1,

no vsak aj ja som pocula o tom naplneni na 50% prvykrat co tam vcera hovorila ta zuza z hotela, nechapem tomu, ja som pocula o 80% naplneni okruhlych a tusim anatomicke su na 100% naplnene nie? Ja by som len chcela aby sa to aj trosku natriasalo a nie len stalo a bolo makke, preto uy s abojim aj nagorov. Boze zufavala som s velkostou 300 a teraz este aj toto :D

A inak ty si ako citila silikony co si mala predtym? boli makke? to si mala aku znacku? teraz sa to ale asi este neda posudit ake to mas teraz ked si kratko po opke. A inak mas ich velkeeeee uy ta zuza sa mi zda ze ma mensie, lebo ona je obrovska sama o sebe :)

luciaaa1

xantipa163

my sme uplne rozdielne typy, aj postavy, a pritom mame rovnakych rodičov :-))) v oblečení mam väčšie, ale ked dam podprdu dole tak primerane k postave, žiadne bomby

bimbi

ano, to bola ona ;-) ked som s nou telefonovala, tak hovorila, že jedna je pred nou, to si bola ty? :-)

bimbi

Luciaaa1
Jasne je tam, aj ja som uz po kontrole.. Nie je ona taka ciernovlaska s ofinou, a s bola s frajerom?
Ja vsetko ok, o mesiac v Pk kontrola..