Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

Bimbi
Téééda a už som sa potešila hihi ;-))) ja idem do PK toho 15.4 asi tu to naschvál povedala že az budúci lebo kočka čo bola po mne na kontrole tak ona sa tam len tak tak natlačila,sestrička hovorila že už tam príde hrozne veľa ľudí a ževraj aj tak zoberie iba prvých 50 či čo to ;-) no ja tiež varím,normálka o malého,perem atd ale toto som prvy krát a fakt sranda no ale stále má štve že ked sa predkloním cítim že sa mi prevalí ten ľavý imploš,snáď to kvôli tomu že to ešte nieje zrastené a časom sa to upraví :(

petra 001

majky33

posli fotku svojich prs na galeria@zoznam,sk a dostanes link a heslo kde si budes moct pozriet fotky ostatnych

bimbi

Petulielienka
No doki mi povedal,ze kontrola o mesiac, ale teraz som pozerala,ze sestricka mi napisala termin 29.4v v Pk,co je az 6tyz... Ja neviem ci to nevadi, asi tam mali plno toho 15.4. Ale ked budem mat nejaky problem,tak sa tam dotrepem vtedy..ty ides 15.?
Ja doma fungujem vsetko, ale dlazky som este nerobila,a zehlenie..len sebe 1koselu :))) varim,bezne uprat., pradlo..deti.. uz som aj soferovala,tak asi od zajtra budem chodit aj po deti,len krpca nezdviham vobec tak nebudem ho moct brat so sebou.. tak niekoho k nemu musim mat :(. A ty ako? Vidim, ze sa vytesujes s podprskami, kocena si !!!

wauka

Mery NR
jaj slzicky ,,to su anatomicke uz chapem :D ale ten ocenáš je ten isty ku ktoremu idem ja do LV?? lebo nekedy vidim ze Ocenas BA, Ocenas BB,,,,co on vsade operuje?

Lucy1990

luciaaa1

Nevymyslaj ze male, krasne ich mas, ja som krajsie nevidela, a su perfektne velke, super :-) to len v tej pooperacnej su take stlacene :-)

Lucy1990

Ahojte kocky, ja som sa pred tyzdnom zobudila s tym, ze spim na bruchu :-D takze mne to zjavne nevadi...a na boku spavam uz od 2 tyzdna. Je to strasne individualne. Uz ich mam aj krasne makke, ja mam pocit ako keby som na ziadnej operacii nebola..je to uplne super pocit, zajtra idem prvykrat fotit od operacie, tak potom ked budem mat fotky tak poslem nieco aj do galerky :-)

Mery NR

wauka
anatomické znamenajú kvapkové (majú tvar ako kvapka vody). na pohľad sú prirodzenejšie a ja osobne som také chcela, aby nebilo do očí, že mám silikóny. podľa mňa ti Očenáš tiež poradí skôr tieto, lebo on gulaté moc nedáva, práve kvôli tomu čo tom ti vyššie napísala. tiež mám pod svalom, rez pod prsom. mám 320ml značka Arion. je veľký odborník, nemáš sa čoho báť, zatiaľ všetky baby, ktoré boli u neho sú maximálne spokojné, neviem ani o jednej, ktorá by mala nejaké komplikácie. nemáš sa čoho báť, však sama uvidíš na konzultačke, že budeš mať z neho dobrý pocit.