Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

Petulielienka, Lelinka20
teraz sa vám len preto nepríjemne spí na chrbte, lebo vás tie implantáty tlačia, potom keď ten tlak ustúpi už to spanie bude príjemnejšie. ja už na boku môžem spať, ale už som si tak zvykla na chrbát, že sa mi aj na chrbte dobre spí a to som prvé dni každú hodinu bola hore, čo som mala nervy, že neviem spať..
Petulielienka
ten imploš v predklone cítim aj ja, ako keby mi išiel vypadnúť, ešte asi nie je úplne prirastený o sval..
Bambulkova
tak ti píšem zoznam, čo som ja brala: nočnú košeľu na gombíky (to bola katastrofa v NR nájsť, všade mali len také pre babky), nohavičky, papuče, teplé ponožky, hrebeň, ústnu vodu, vlhké obrúsky, odličovacie mlieko+tampony (pred opkou sa musíš odlíčiť), nabíjačku na mobil, foťák a malú vybublinkovanú coca-colu (pomáha na žalúdok po narkóze). Mne sa tam moc páčilo, však si to tam sama videla, cítila som sa ako na wellness pobyte :-) krásne prostredie, ochotný personál. vždy sa teším keď tam idem. len tá recepčná je niekedy trošku ufrflaná :-)

leus

bambulkova
ja som brala arniku, mne doktorka kazala zacat brat az po opke, ale ja som zacala brat uz den pred Op ako som aj ja citala na omlazeni, ale to som nemala, lebo asi koli tomu som viac krvacala pocas OP, takze arniku ano, ale len po OP

bimbi

BamBulkova
Dobre, ze si to tu dala,ja som na to zabudla! Ja som Arnica Montana mala este po cisarskom doma kupenu.. Je to homeopatikum na hojenie ran..a nasadila som si to asi az po tyzdni po opke, lebo som sklerotik a nenapadlo ma skor.. A baby!! To bola po 24 h. taka zmena, ze by ste neverili, prsia zacali odpuchat a hlavne menej boliet!! Naozaj! Podla mna nic tym clovek nepokazi a hlavne to nie su lieky, ktorymi by clovek mohol nieco pokazit, lebo homeopatia neovplyvnuje liecbu medikamentmi,..davkovanie 3x5granul pod jazyk,po nich aspon 15 min nejest a nepit!! A cim skor po opke, tam je davkovanie inak kazdu hodinu tusim ..? Pozrite na nete :)

Petulielienka

Lelinka20
To brucho ostalo asi každej ;-)) ja som bola z toho na nervy a mama mi stále hovorila že to je blbosť že to je z narkózy,že to som tak pribrala =D ale asi na 10deň som sa ráno zobudila a bolo fuč ;-)
Inak to spanie na chrbte aj mňa zabíja,ja som sa tiež dnes Mery pýtala dokedy musíme =D

Lelinka20

mary NR

dakujem mary.dufam ze ten cas rychlo uleti,leno tyzden spavam na chrbate a na nervy som s toho :) inac v podstate robim vsetko,dokonca v predkone si sama umyjem vlasy,tak sa mi zda ze mi po narkoze ostalo akesi velke nafuknute brucho ;(

bambulkova

Mery NR
si zlatíčko, veľmi si vážim, že vždy napíšeš svoj názor. Vieš, mám ešte 4 mesiace do opky, no rátam dni...nechcem niečo zanedbať ani podceniť..muž sa mi už smeje, že nemám v hlave nič iné, len prsia :))) a s tými homeopatikami máš asi pravdu...ostanem pri overenom a odporúčanom...ináč-ako si bola spokojná s Avelane? Čo všetko si si brala so sebou?

Mery NR

bambulkova
bez súhlasu svojho doktora by som radšej nič nebrala. keď ti Mládek poradil ascuritin, ber to. doky už len vie prečo ti to poradil..
Lucy1990
do Playboy-a a Brejku jasnačka, že ideš, nie? a budem sa každému chváliť, že túúúú babu poznám :-)))

margareta123

nela311

ja nechapem, preco mi stale nic neprislo :( mozno mam plnu schranku, idem skusit nieco povymazovat...snad uz mi ten mail od Teba pride! :)

bambulkova

Baby
Chcem sa spýtať-máte niektorá z Vás skúsenosť s homeopatikami Arnica Montana? Na Omlazení to kočky odporúčajú brať pred i po opke. Aké lieky vlastne treba brať pred? Mne doky hovoril len o Ascorutine, wobenzym max. až po opke, konskú masť a flectorr mať v zásobe...ale čo ta Arnica..myslím, že homeopatikum by nemalo ublížiť...či?