cavte všetky babenky,
noo...ako zatač,je toho véééla.Teda mám za sebou tú druhu opku( koli tej alergii na PDS štychy)mala som aj dreny na domáce liečenie cca.4 dni, teraz mám po opke 14 deň,včera som bola na kontrole a sestričky že ako sa cítim...že či ostávam...srandovali ale mne to ako sranda neprišlo! bolo to hrozné,teraz namiesto tích PDS mám štychy čo ostávajú a nerozložia sa aspon tak povedali sestričky.Cítim sa celkom fajn, až na take potahovanie v pravom prsku.Včera som sa mala osprchovat a prelepit teda som ich 1x videla odvtedy...ááá jazvy sú asi 2x väčšie ako vtedy,prská menšie 2x aako vtedy(dúfam že len odpuchi, lebo som sa pítala či zmenili velkost a že vraj nie tak im verím,ale pochybnosti mám) no ale čo je najhoršie pod lavím prskom mám taku deformáciu asi 2 cm taka priehlbina:( dúfam, že sa to vyplní,o týždeň idem na štychy teda po 3 tyž...Traška som sa prečítaním fora ukludnila lebo sa tu spomenuli taktiež akési deformácie tak asi to je ok po 2x opke a po 2 týždni...
Pozdraváulem všetky Kačmárové babenky...
A ešte raz skladám chválu celému Chirmedu za starostlivost a ich prístup k práci,lebo sú super akurát ja mám neštastie, že sa taká komplikácia stala práve mne...