Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leluska69

bubu
co som ja pocula je celkom problem dostat so do PK je dost plno ja by som tiez radsej PK mam to blizsie ale vraj sa neda...ty si bola na opke v PK cez koho si sa objednavala cez sestericku v BB?

0705bubu

barbarella

Moja ty az z BA?? a preco nejdes do pezinka ved aj tam operuje cerven a urcite skorsie terminy ..ci si zistovala?

zajacik_006

morgan23
zlatíčko je mi veľmi ľúto,čo sa ti stalo a že si musela v tak krátkom čase absolvovať dve opky.Len nerozumiem pár veciam,ktoré si písala....Prečo ak si mala len alergiu na šitie,ťa operovali 7hodín,urobili 2x väčšie jazvy a máš k tomu ešte aj pocit,že máš menšie prsia ako predtým? Vôbec si nemyslím,že po tak krátkom čase už máš odpuchnuté prská a zvlášť,keď si po reoperácií.Príde mi,že si celkovo nespokojná s výsledkom a ešte im aj cez toto fórum ďakuješ,preboha za čo? Morgan,nechcem ťa vôbec plašiť,prajem ti z celého srdca, aby si bola s prsiami konečne a mala ich také,aké si si predstavovala. A keď tak naozaj bude aj o dva mesiace,tak potom im môžeš ďakovať.

Barbarella

nelly, rita149

tak dufam, ze tam MUDr. Cerven v piatok uz bude, som objednana na 9:30...chcem konzultovat len s nim a pridem z Bratislavy, ide mi bus rano o 4:25 :-(

xantipa163

morgan23
Drzim ti silno palce, nech to hojenie prebehne uz bez komplikacii.
Kazdy mame nieco, aj ta priehlbinka by nemala byt problem, mne sa zo dna na den menia, boli veci co mi tam vadili, ale postupne sa nerovnosti vyrovnavaju.
Mas po dvoch opkach, tak hlavu hore, treba pozitivne mysliet. :-)

0705bubu

Barbarella

Ahooj tak uz ratas na dni super moja tesim sa a strasne som zvedava ake ti navrhne a velkost, myslim ze zakladom sme dost podobne tak potom daj vedet. Ja idem o tyzden toho 23.3. Drzkaj sa dufam ze uz bude Cerven pracovat ked je seknuty :-( predtym si cinknite nech sa neprezeniete zbytocne ...

leluska69

gabuliacik
a kolky den mas atb?ja myslim ze do opky budes fit akurat si zisti lebo co ja viem tyzden pred opkou by si uz taketo lieky brat nemala teda tie co riedia krv.Vela cajiku zazvor pomaha a bud v klude:)drzim palec