Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

morgan23

prajem ti rýchle zotavenie :-) čo sa týka tej blbej poznamky, či ostavaš, naozaj trapne..nezda sa mi to vtipne a pritom som neprežila to čo si musela prežiť ty..klop klop klop

zajačik

stotožňujem sa s tým, čo si napísala..

vladka19

ty maš ake prsia po 3 mes.od reopky? už si ok? a prsia ako vyzeraju? si spokojnejšia?

xantipa163

Barbarella
Ja som bola tiez na konzultacku v BB, to som este nevedela, ze operuje aj v PK.
Urobili sme si s muzom a detmi rodinny vylet, uz ked sme sa tam trepali z BA. Ubytovali sme sa na tri dni.Je tam co pozerat, hlavne na Donovaloch.
Opku som mala mat tiez BB, ale dva dni pred mojim terminom sa uvolnil skorsi termin v PK, tak stastnejsieho cloveka nebolo. Takze opka v PK, stehy v PK a aj kontrolu po 6 tyzdnoch budem mat v PK.

Barbarella

xantipa163

to je jasné, že keby sa dalo ísť na konzultačku do PK, tak idem tam. Ved to je od BA za rohom. Ale ked sa nedá, tak čo už. Na kontrolu po opke sa zrejme dá ísť aj do PK. Zrejme je to aj kvôli časovej náročnosti (na konzultačku treba viac času) ako na kontrolu...

xantipa163

Barbarella
tak kokos tych znamosti teda musi byt vela.
V PK je vzdy brutalne vela ludi, caka sa bezne 2-3 hodiny a prave tie konzultacky to zdrzuju.
Baby ktore sme tam boli na kontrolu, tak vo vnutri bola kazda cca 10min, ale poniektore konzultacky aj pol hodinu, mozno aj viac, bez prehanania, trvali.

Barbarella

0705bubu

ja som z Košíc, ale žijem a pracujem v Bratislave, takže prídem odtial...
sestrička mi povedala, že konzultácie iba v BB...vraj si to tak pán doktor praje...v PK konzultácie asi iba po známosti :-)

gabuliacik

Hej hej to ano. Do vikendu ich budem brat a kef zacnem ascorutin,vysadim toto. Len dufam,ze krv na predoperacne nebude moc skreslena

nellyy

gabuliacik

lieky neprestaň brať aspoň 5 dní, inak nezaberú a ak by si mala nejaký zápal v tele počas opky mohol by byť prúšvih, preto ich ber aspoň 5 dní...

gabuliacik

Leluska beriem to len 2den,ale ked sa mi polepsi,vysadim ten bordel. Moja lekarka vie o opke a aj tak mi supla lieky na 10dni!