Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

morgan23

Vladka19
ahoj Vladka, poslala som ti nový e-mail namna...

Zajačik
neviem čomu mám verit....doktor málo rozpráva a hovorím vám len to čo z nich vitiahnem,kde je celá pravda to netuším ale zmenilo mi to život,išla som tam natešená a pripravená na bolest ale nikdy by som si nepomyslela , že akúrá mna postihne toto,vraj aj podla nich je to zriedkavé a mali take len 2 prípady a teraz neviem...lebo vladka19 tiež rieši podobné teda ?mam zlost ale ukludnujem sa, lebo nikto iný mi nepomôže než oni, minula som všetky prachy z pôžičky a teraz ešte to že behám tak často na kontroly...fúha som vyštavená

Mery NR

lucy009
podľa teba teda jednu dávku aquamidu sa ani neoplatí dávať? lebo viacej báb tu tak písalo, že im to na prvý krát nespravilo žiadny rozdiel. a zase 2 x za sebou ísť na aquamid je už riadne drahá záležitosť. ja mám tiež strááášne malé pery, skôr žiadne. dolnú mi je ako tak vidieť ale hornú vôbec :-( tiež rozmýšlam, že niečo do hornej, ale iba málilinko, aby mi tam aspoň niečo bolo vidieť..

lucy009

luciaaa1
mozem ti poslat aj pery ,ale teraz ich mam cele oparove:). Moje pery su celkovo male a spodnu mam maaalinko plnsiu ako vrchnu tak som myslela ze ked si dam 1ml aquamidu tak mi to tie moje male pery pekne zvyrazni,plus je to nastalo(na rozdiel od kys.hyal.) a hlavne to bude vidiet,ale je to presne take iste ako predtym,ziadny rozdiel:(.Preto ma zaujal permalip co ma lucy, lebo u nej je vidiet rozdiel pred a po, no u mna nie.
Mat take velke,plne pery ako ty tak vobec nevymyslam, fakt..
To mas aku tu poslednu ruzovu podprdu, to je vystuzena? Tak v nej mas ineee kozyyy;)paradne.Ja si musim do leta pokupit pushupky do tielok,mne sa tie moje tiez zdaju male na holo a na zivo:), tak ale zas co by som chcela na prvy krat.
Nema ich kazda vacsie ako ty, neboj:)), napr. mne sa ani Cifrovej 500-vky nezdaju na nej mega a tiez je chuducka,to tvoje sa mi vidia na tebe vacsie.
Ja som tiez taka a stale fnukam, ake su male,ja som totiz zamilovana do velkych prs, ale ty mozez byt naozaj nadmieru spokojna, tvar, bradavky, velkost 1* ;))

luciaaa1

xantipa163

len ja neviem ako vyzeraš :-))))) ja idem teraz 24. večer, ty nakoniec až 25? to tam bude zase na dlho :-( večer je super, ja som tam bola sama, len dooperoval, a zobral ma a potom utekal operovať dalej :-D

luciaaa1

vladka19

tiež ti prajem všetko dobre.. nech si najviac spokojna, ako sa len da, hlavne nech už nemusíš podstupiť žiadnu reopku

xantipa163

gabulacik
na 8. den po opke
4.2. v sobotu ma v PK operovali
a 12.2. v nedelu som tam sla na stehy
Ja mam rez pod prsnikom a mala som vstrebatelne stehy, mne len nejake uzliky na konci odcvikol.
Som videla "Luciaaa1" vtedy, ako ide po opke domov. .-)