Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

ingrid ale ja som sa pytala sestricky ci mam zobrat prachy na konzultaciu povedala ze nie iba 14eur za konzultaciu a kolko budem platit za vysetrenia? si z LV??? chcem si uz sniekym normalne popisat o tom,,,,,ja som z LV

ingrid 05

wauka

... ja som bola u dr. očenáša v LV presne pred mesiacom 13.2. a čo sa týka platenia, na konzultácii zaplatíš zálohu 300€ a zvyšok po operácii...

Mery NR

wauka,
ja som si predoperačné dala robiť na klinike v Avelane, deň pred opkou a mala som to už v cene. Mala by si mať krvný obraz a EKG, ja som si dala spraviť aj sono prsníkov lebo som bola len pol roka od pôrodu a kojenia. V Avelane som vopred platila 300 E ako zálohu a 1400 E za implantáty, zbytok v deň operácie. Veď sa zajtra všetko opýtaj na konzultačke lebo v Leviciach to tak nemusí byť, aby som ťa zbytočne nezavádzala..

wauka

MERY NR

prosim ta mozes mi povedat ako to je u ocenasa? fakt musim zaplatit dopredu ci v den operacie? a ake vysetrenia musim absolvovat a ktore kolko budu stat? a tie vysetrenia si mam asi spravit tesne pred opkou vsak,,neviem sa dockat zajtra konzultacia a dufam o mesiac OP

luciaaa1

bimbi

maju toho v PK naozaj dosť, ja som sa aj čudovala, že davaju konzultačky tam, ved to je nadlho, ešte tak preväzy, štichy nepoviem..musia byť velmi unavení..ja som počítala s tým, že na všetky kontroly do BB, síce mi PK vyhovuje viac, ale išla by som do bystrice..

luciaaa1

Lucy009

ďakujem za pochvalu :-) ale ved ty ich máš velkeee ;-) a velmi pekne, pery stačí ked ich budeš mať zahojene, len som chcela vidieť ako vyzera aquamid, či prirodzene, musím ešte pozrieť davidoff do albumu, či nevidno pusu :-)
podprska ta posledna ružova to nie je bon prix, ale H&M, kupila som ju teraz naposledny, ma prekrížene ramienka, tak je super do tielok a je jemne vystužena, nie tak moc ako tie trigrove čo ma aj rita, ta je krasna ale to už je mega vystuž :-)) tu ružovu odporučam, ako jedna z mala ma netlačia ani kostice a krasne sedí, stala bud 12,90eur alebo 14,90eur..

bimbi

Barbarella
Aj kontrola nevyjde vzdy v Pk, ja som z Ba a bola som vcera na kontrole-na stichoch az v BB..sestricka hovorila,ze doktor uz nechce konzultacky v Pk,lebo v soboty operuje od rana aj do 0.30 v noci,
v nedelu rano ma prevazy a prepusta po opke a byvali tam aj do 14-15 kvoli konzutackam+cesta do BB a rano o 8.00 na salu..takze tak..ale ku nemu sa oplati cestovat :)

davidoff

Mery NR

ja som mala po prvej dávke aquamidu velmi malilinký rozdiel, po druhej dávke je to OK. Po mesiaci som išla na druhú dávku, teraz si myslím aj moje okolie že je to v pohode, ale málokto si to aj všimol, čomu som vlastne rada, aspon viem že to mám prirodzené