Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

davidoff
chcem si dat pichnut druhu davku aquamid,prosim ta, poslala by si mi foto pier ako to vizera? moj mail 33nikusa33@azet.sk

Zuleko

Barbarella
No ahoj moja,ako si dopadla vtedy v Chirmede,čo sme sa videli,čo ti navrhol pán doktor Magdo?aké si mala z neho pocity?

Mery NR

xantipa
presne to som si všimla aj ja keď sa zohla :-))) som rozmýšlala či má tie silikóny alebo nie, však ja som takú fugu medzi prsiami mala po dvoch deťoch a nie také niečo mať s implantátmi..

ingrid 05

... no ale ja som si na konzultácii dohodla hneď termín a kartou som platila zálohu 300€, odbery som si robila týždeň pred operáciou na klinike, potom som išla ešte na interné a to bolo všetko... na internom som platila 16 alebo 18€, už neviem presne, vyšetrenia som platila naraz so zvyškom za opku a implantátmi ... ano som z LV

wauka

MERY NR

jaj bojim sa ze mi to nevyjde uz mi to raz nevyslo mam take zamestnanie ze sem to ani nemozem napisat :D nemate neaku skupinu na FB ? lebo volakedy sme chodili tam ako slzicky-gulicky skupina tam bola......