Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

vladka19

este chcem absolvovat konzultacku v Novamede a potom sa rozhodnem pre Novamed alebo Chirmed...
v Chirmede maju volne terminy na operaciu aj v aprili...

Petulielienka

Drndula
Ďakujem ;-) no ja som to už potom s tou konskou masťou neriskovala vôbec,po tej zlej skúsenosti ;-)) a nebolel ma už potom vôbec ten chrbát tak ani nebolo treba našťastie..ty už normálne môžeš spat aj na bruchu? Či niesi nejaký bruchospáč? ;-)

Barbarella

0705bubu

ja nechcem velmi velke, take akurat, pacia sa mi tie, ake ma adka 22 v galerii, take nieco by som si predstavovala aj ja...
vytlacila som si tu fotku na papier, tak zoberiem ukazat panovi doktorovi...
a zajtra pre istotu zavolam do Novamedu, ci tam doktor v piatok bude...

0705bubu

Barbarella

Hihi tu ryzu asi fakt skusim :-)) a preco len 300 tebe nie je to malo xixi ?? som zvedava na piatok z bb u cervena hned pis pis pis :-)))

Barbarella

baby

pre tie, ktoré uvažujete aj nad opkou v Chirmede, v Košiciach...bola som tam na konzultačke u MUDr. Magda, musím povedať, že to bol veľmi príjemný rozhovor :-) bola som tam 1,5 hodiny...konzultovala som aj nos aj prsia, navrhli sme anatom a objem si mám vybrať ja...akurát vravel že by to mohlo byť okolo 300 ml.
Inak, poradil mi takú pomôcku, pre zjednodušenie vyberania objemu, a síce, že si mám odmerať objem ryže a dať ju do nejakej ponožky a vložiť to do nevystuženej podprsenky, že si to budem vedieť lepšie predstaviť.
Zatiaľ som to neskúšala, musím kúpiť ryžu :-)
Celkovo som z toho rozhovoru mala príjemný pocit a operácia by mohla byť už zhruba o mesiac...

luciaaa1

Lelinka20, petulielienka

baby, aj ja som mala obrovske brucho, to važne robí asi ta narkoza a tiež splaslo, ale dobre až do 2 týždnov, ja som mala depky, že prsia spravene a brucho ako tehula :-D

Lelinka20

petulielienka

ani nehovor,je pravda ze dost jem,ale taketo brucho som nikdy nemala :( uvidim dufajme ze sa strati,lebo ma porazi :)