Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

bimbi, Petulielienka
podľa mňa vás už nebolia prsia ale bradavky. ja som mala to isté, nemohla som sa ani dotknúť pŕs a potom som došla na to, že to ma bolia bradavky. ja som 5 tt po a spodok pŕs si tiež ešte necítim..
dnes som si kúpila novú podrdku v HM :-) taká som z nej vytešená, večer pošlem foto do galerky :-)

BABYmica09

Leluska69. Dakujem si zlata, no musim tam zavolat lebo myslim ze mi to akurat tak vide ... A ten flector od bolesti je na predpis alebo volnopredajny?uz sa mi to blizi tak mam bobky :)

leluska69

BABYmica
no co viem tak by to az taky problem uz byt nemal pred tym neoperovali ale vraj dnes na ten druhy-treti den uz problem nie je ze ti daju nejake lieky navyse na krv ale tiez som citala ze boli baby co tiez dostali v den opky a neposlali ich preto domov.Ale radsej by som zavolala asi sestricke a ta ti povie najlepsie.Neviem ci taketo vysvetlenie staci:)

BABYmica09

Baby boli ste niektora pocas menzesu na opke? Mam take tusenie ze to dostanem akurat v den operacie. A operuje dr.cerven pocas menzesu?

bimbi

Petulielienka
Ja to mam presne tak ako si opisala, bolia ma cele prsia a su citlive,ale je to ina bolest ako predtym, lave si spodok a okolie bradavky necitim este vobec, prava je zas prilis citliva..odpuchli z obvodu 2cm ale stale ich mam opuchnute hlavne zvnutra a tvrde jak slak. Ale to je podlamna normal 14 dni po...tesim sa na podprdy,len ci ich do nejakej narvem,ked su take bolave..? Doma mi nebude nic dobre,chichi..

Petulielienka

Bimbi
Presne ani ja som si ich najskôr necitíla,a potom ma začali štipkať,ja to pripisujem k hojeniu,mňa napríklad aj zacínajú bolieť na dotyk,také citlivé ich mám tak neviem či to kvôli tomu že ich začinam už úplne cítiť,práve celé a ľavé ešte necítim pod bradavkou,alebo to je z toho že som dnes dostala menzes..inak čo sa cudujem úplne presne na deň ;-) ja som mala tiež modrinu,jednu na boku a tá už bledne a jednu mám pod pradavkou na tom ľavom prsku a tú mám ešte úplne čiernu..tak asi chce všetko čas..nezabudni bud.týždeň nakupujeme podprdyyyy ;-))))

bimbi

Baby
Tak az dnes som konecne splasla po tej narkoze,zajtra bude 2.tyzdne od opky,uz mam konecne aj nejaky pas(nie upne ako by som chcela:)))..aj vaha sa mi vratila ako pred op. Rozdiel 2kg!!! A zacali ma boliet jazvy,doteraz som ich necitila,ale asi preto, ze tam mam len tu tenku pasku? Alebo je to faza hojenia?neviete niekto? A prsa zospodu sama modrina :(

rita149

Barbarella

aj ja idem v piatok do BB ale na kontrolu.Fotku adky_22 tam pan doktor už ma, ja som mu zobrala vytlacene asi 3 fotky, ked som isla na opku :-) mne dal tiez tie isté ako ma adka_22 :-)My sme mali rovnake miery prd opkou, tak preto som ju ja zobrala na inspiraciu.