Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

MeryNR

kranse, krasne :-)

podprsku som aj ja skusala v Hm :-))) ale nekupila som lebo mam uz 3 kriklavo ruzove :-)

Mery NR

s tou ryžou to je riadna blbosť. ja som si na konzultačke chcela zvolený implantát vyskúšať dať do podrdy a doky hovoril, že to robím zbytočne,lebo imploš bude pod svalom ktorý na neho bude tlačiť, takže výsledná veľkosť bude úplne iná ako keď sa dá niečo do podprsenky!

zajacik_006

Lucy,rita
plne s vami súhlasím,veď na čo si my ťavy dávame robiť silikóny,keď sme si mohli dať do podprdy ryžu a s veľkosťou sa pohrať podľa danej situácie,kam sa vyberieme. Večer vybrať z podprdy a ísť spať. Škoda vyhodených peňazí:-))).Totálna hlúposť!

rita149

ja tiež tomu nerozumiem ako to s tou ryžou može doktor povedať aby si každa skusila dat ryžu do podprsky a zavolala mu.Tak ja keby som dala aj 600ml do podprksy to znamena že by mi dal 600-vky :-)))) nič v zlom ale je to riadna hluposť!!!

lucy009

Baby,
no s tou ryzou, no neviem...:)
pride mi to total neprofesionalne, aby mi doktor sam nenavrhol velkost.. Uz sa to tu davnejsie preberalo a kocka(tusim Dakovna) bola velmi sklamana po konzultacii,cakala ze doktor jej navrhne velkost ako to bezne byva, ale namiesto toho jej povedal nech si skusi sacky s ryzou a potom nech mu zavola velkost..no neviem asi to je u nich bezna metoda..

rita149

Barbarella

tie fotky kde mam rifle tak tam ma VS podprsku a ta robí velke prsia :-)
mam tam terz nove foto 3 mesiace po
ved v piatok sa možno teda uvidime a budeš vidiet naživo :-)

BABYmica09

Gypsi1. Dakujem za odpoved, pojdem skusit stastie v nejakej lekarni. A mozem si dat v noci pred opkou tabletku na spanie?nebude to mat vplyv na narkozu?

lucy009

MeryNR
Ja si myslim ze jednu davku sa naozaj neoplati dat,ak chces aby bolo nieco vidiet aspon 2.(len to som pred tym nevedela:). Presne ako pises je to dost drahe,pricom jedna davka stoji 480€, takze pri dvoch davkach sme na 960€,co uz mi pride dost na jednu peru.
Permalip je lacnejsi okolo 600€ a da sa vybrat aj velkost ktora ti vyhovuje a je zaruka ze to bude vidiet:)a cela procedura trva cca15min. Vygooglila som si aj fotky pred a po s permalipom a je to velmi pekne,decentne.. No neviem,ale toto sa mi urcite pozdava viacej..

Barbarella

rita149

inak tvoje sa mi páčili ako prvé, takže je to pre mňa znamenie, že asi do takých by som mala ísť :-) na tej poslednej fotke, kde si v rifliach, sa mi zdali väčšie ako na ostatných tvojich fotkách...