Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

Mery
Krááásna podprda :-) tuším v pondelok navstivim H&M..a hlavne konečne solárko ;-))) a to je vystužena tá podprda?
Lucy
Wau wau a ešte raz wau..sexiiii ;-)))

A inak mne sa nad tou ryžou tiež pozastavil rozum,už sa to tu minule spomínala a som to nechapala,či si robíte srandu ale to ako môže jeden lekár povedať?? Jasné ze sa to nedá posúdiť keď to vopcháš do podprsenky,keď sa to dáva pod sval...A že sama vybrať veľkosť? Niesú to zbytočne vyhodené peniaze za konzultačku? To sa rovno môžem telefonicky objednať na opku a hneď si aj objednať veľkosť implantátu akú chcem!! Môžeme sa 10 báb postaviť vedľa seba do radu s rovnakou veľkosťou implantátu a verím tomu že ani jedna nebudeme mať úplne rovnaké prsia,a nato si myslím že tá konzultácia je..ostatné dristy okolo toho si môžem prečítať aj na internete! ;-)

lenpetra

enynka
Ahoj, ja idem na konzultáciu k Hederovi najbližší utorok.. Dám vedieť, ako to tam na mňa zapôsobilo.. :)

Čo sa týka galérie, tak musíš poslať fotky "pred" na galeria@zoznam.sk , potom dostaneš heslo a meno na prístup

wauka

Babýýýýý, dnes som bola na konzultacií u Očenáša.....takze 11.4 o 8.00 idem na OP do LEVIC ide este niekto v ten den knemu??? budem mat 375ml, Mentor, pod sval , stredny profil +

rita149

Mery NR
maju aj 70C ja am taku z tadial! ale ja racej kupujem mensie podprsky, vie velke kosiky sa mi nepacia, krajsie su mensie kosiky na tele ako tie padaky velke :-)))

enynka

Ahojte, pred par dnami, som sem pisala, ze ci nema niekto nejake skusenosti s Interklinic v BA,,,a uz som objednana na konzultacku k dr.Raczovi, tak som sa chcela opytat, co mam spravit aby som si mohla kuknut tuu vasu galerku...?? a mate tu niektora robenu korekciu (zdvihnutie)prsnikov spolu s implantatmi?? lebo ja ich mam vytahane jak dve supky :(

enynka

Ahojte, pred par dnami, som sem pisala, ze ci nema niekto nejake skusenosti s Interklinic v BA,,,a uz som objednana na konzultacku k dr.Raczovi, tak som sa chcela opytat, co mam spravit aby som si mohla kuknut tuu vasu galerku...?? a mate tu niektora robenu korekciu (zdvihnutie)prsnikov spolu s implantatmi?? lebo ja ich mam vytahane jak dve supky :(

Mery NR

rita149
ja podprdy odjakživa kupujem len v HM, vždy tam majú pekný výber. lenže teraz mám takú dilemu, že zo 75C mi trčia bradavky a Dkové na mne vyzerajú smiešne ako padáky keďže som krpatá. a najhoršie je, že v HM 70C ani D nemávajú, nechápem prečo