Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

barbarella
nedaj sa odradit dlhymi cakacimi dobami u Cervena, k lekarovi co si nie je isty, kolko ml ma dat by som nesla.
Ked si uz tolko s malymi prsiami vydrzala,tak to este vydrz, resp. ak by som to tak strasne chcela skor, tak idem k Ocenasovi, ale do Chirmedu...nikdy! Ani keby mi za to chceli zaplatit.

luciaaa1

lucy009

ja tiež stale riešim tie pery :-) teraz ako som videla lucy1990 x-) tak zase neviem, či permalip, alebo aquamid, davidoff ma tiež krasne prirodzene pery, len čo ked sa mi to nebude na mne pačiť a aquamid je trvaly :-( to ma odradza, prinajhoršom by som si dala permalip vybrať a teraz ma nakoplo že to trva len 15min, vedela by si mi hodiť linky na tie videa, čo si vygooglila?

0705bubu

baby
jasne, ze ta ryza je somarina. neprofesionalny pristup podla mna toto nie je seriozne zo strany doktora. potom vsetkom co uz mame my nastudovane sme lepsie odbornicky ako oni hihi konzultacky by sme zvladli no nie??

lucy009

MeryNR
krasne mas prsicka,take chutnucke,zlatucke;)) a ako ich mas pekne pri sebe a v tej ruzovej podprde,kraaasne..

Zuleko

Baby vy sa strašne chytáte tej ryže:-)))Veď to je len ako príklad,žeby to mohlo vyzerať..nie že baba má prisť domov odmerať si 400ml, 500 ml a 600ml a zavolať sestričke tak viete čo ja chcem 500ml lebo to my bolo sympatické:-))))To je len ako príklad,ako by to mohlo vyzerať približne,a nie že to také aj bude,keďže samozrejme implantát sa vkladá pod sval a nie na prsník:)))

lucy009

Morgan23
je mi velmi luto ze si takto dopadla, budem ti silno drzat palceky aby sa to pekne zahojilo a dalo do poriadku. Musis sa ale citit mizerne,ked sa tesis na prska a nakoniec toto..reopka,deformacia,velke jazvy,niekolkohodinove narkozy a vystavena s penazi, boze niekto si musi prezit.. Viem ta pochopit ako sa musis citit, ked mi tu kolkokrat riesime iba banalne problemy oproti tym vasim a uz tu stresujeme:)). Mam na mysli aj Vladku19 a este viem o jednej babe podobny pripad ako vy, ale ta to rozoberala na omlazeni..Vladka to tu rozpisovala uz davnejsie, cely pribeh,tiez ju to stalo penazi a nervov, no hroza..Dievcata no co k tomu povedat len tolko ze vam siiiilno drzim paste nech je vsetko ok a nech sa netrapite.. no a ja by som do Chirmedu nesla ani keby ma zadarmo operovali..

leus

mery
aj mne sa velmi paci supravka, ruzovu milujem :) aj prska pekne, Ocenas ma krasnu pracu , muz ma este negativny postoj?