Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

lucy009
Ja tam absolútne žiadny rozdiel v tom permalipe nevidím,na tej stránke dermapint čo si sem dala to kebyže dám 600 eur a takýto výsledok tak sa asi odstrelím:-))

leus

ja nechapem co sa stalo s tym chirmedom, roky rokuce mali same dobre ohlasy , co som aj studovala stare fora, este stastie ze som uz po OP a vsetko dobre dopadlo

leus

mery
ten tvoj muz je ako moj, antisilikonos :))Moj ma vola plechacik, cinovy vojacik :D nepacia sa mu, su tvrde, velke ...no ale co uz :) treba si zvyknut ine nam neostava

Mery NR

baby som rada, že sa vám páčia :-) som rada, že ich mám blízko pri sebe aj bez podprdy, lenže majú svoje chybičky krásy a na niektorých fotkách to je riadne vidieť. zospodu sa mi napríklad vlnia :-(
Petulielienka
áno je trošku vystužená, ale nie s tými push up vankúšikmi
luciaaa1
áno to je tá tvoja :-) ty máš aké číslo? kurník mne z každej Ckovej trčia bradavky, to mám kvôli tomu kupovať o číslo väčšie?
leus
tak doma je to už ok. nie je z nich nadšený ale už je to na dobrej ceste, vedela som, že sa mu nepáčia silikóny a aj tak som išla do toho, tak si za to sama môžem.. ale verím tomu, že sa skamarátia :-)

zajacik_006

Mám pocit,že lekári z Chirmedu si veľmi rýchlo spravili zlú reklamu. A vôbec si Vladka nemyslím,že vy tri ste rarity,možno je vás viac a holky sa boja napísať alebo tu na fórum nechodia. Xantipa a s tebou súhlasim,ani ja by som k nim nešla,aj keby mi mali oni za to zaplatiť.

lucy009

Barbaralla
pripajam sa k Vladke, kedze u Cervena sa dlho caka urcite by som si zasla aj k Ocenasovi,ten robi krasne prsia..