Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Alexiss

Enynka
Ahoj aj ja som bola v interklinik u dr. Racza.
13.3. Som mala mat opku ale výsledky som
mala zle ,v moči mi našli nejaku bakteriu, tak
doktor to zrušil , tak musím sa vyliečiť a idem 10.4
Klinika je pekná aj personál je super, jedna baba
mi hovorila sestricky sú dobre stále sa o nu starali,
aj doktor je v pohode,ja som nebola nikde inde
na konzultackach, iba tu tak neviem aký sú iný lekári,
Racz sa mi zdal super.

zelenoocka

ahojte baby doteraz som citala celu vasu diskusiu a neviete si ani predstavit ako velmi vam zavidim ..tym ktore uz mate nove prska a tesite sa znich..ja po silikonoch tuzim uz dobre 3 roky vlastne odked ysom si uvedomila ze mi uz moje prsia viac nenarastu :( nemam ich uplne male take B ale nestaci mi to. je to moj sen len bohuzial dat tolko peniazkov do kopy nieje az take jednoduche :( chcem sa spytat ta vasa galeria je pristupna iba vam alebo by som si ju mohla pozriet? pretoze dost casto bludim po nete a pozeram rozne fotky pred a po a stale som nenasla ziadne ktore by sa mi zdali idealne...mozno by som nasla pomoc u vas..ak nie pochopim to.pekny vecer :)

Barbarella

vladka19

prepáč, teraz som v starších správach zistila, že vlastne ty si sa ma pýtala, či mám termín v Chirmede.
Zatiaľ nemám žiadny termín. Ja sa nikam neponáhľam, a keď som vydržala doteraz, tak vydržím aj dlhšie. Beriem to ako vážny krok vo svojom živote a preto sa chcem rozhodnúť s najlepším vedomím a svedomím.
Len som chcela uviesť, že v Chirmede mi ponúkli termín už tak skoro.

baby

To som netušila, že tu rozprúdim takú diskusiu ohladom Chirmedu a tej ryže.Len som sa chcela s vami podeliť o dojmy z mojej prvej konzultačky. Ale som rada, aspoň viem, čo si o tom myslíte, tiež som dúfala, že budem mať konkrétnejšiu predstavu o veľkosti.
A teraz, aby ste sa zasmiali vám prezradím, že som sa ešte doktora opýtala, či tá ryža má byť surová alebo uvarená :-D :-D :-D (sestrička s doktorom do rehotu)

Barbarella

vladka19

nejde mi o prvý volný termín, to som napísala pre niektorú babu, ktorá sa na to pýtala (už sa nepamätám, ktorá to bola :-()

Zuleko

Lucy009
to slovo odstreliť som samozrejme myslela obrazne:-)Ja tam naozaj nevidím žiaden rozdiel,možno úplne,že minimálne,ale zas keď si vezmeme lucy1990 ona ma permalip a má to úplne nádherné,asi to záleži aj od pôvodnej pery,vraj sa to neodporúča ženám ktoré majú pery ako slížiky tenunké,ty máš teraz aquamis 1ml a vravíš,že blbosť?Ja tiež chcem pery ale to každý hovorí inak,a každý doktor si chráni tú svoju metódu ktorú praktizuje,čiže mám v tom miš maš:-)

Lucy1990

Ahojte kocky,

dakujem za chvaly :-) akurat sme si dnes s ritou na fb pisali a ja ich mam krasne makkucke, na to ze mam velke implantaty, tak zospodu su trochu tvrdsie, ale fakt ze doktorko je PAN! Ja ich uz beriem ako vlastne, strasne sa z nich tesim :-) a fotil ma Majo Jurcik, kamarat, mozno ich poslem aj na jednu aukciu ked sa zadari. Som zistila jednu brutalnu vec, ze mi skoro sanka spadla. Pred 2 rokmi ked som rozmyslala ze pojdem do Playboya tak platili 1000 eur a teraz sa dozviem, ze tam uz dost dlho baby nedostavaju nic? Akoze toto Slovensko je na zaplakanie, sa cudujem tym dievcatam ze to robia takto..a vdaka nim to takto je :-( mne nejde az tak o tie peniaze, ale verejnost si mysli ako sa strasne baba nabali a keby vedeli pravdu, tak tiez asi padnu na hubu. A uz len ten princip, maju cca 5000 vytlackov a nevedia zaplatit modelke?? SILA, ma to vytocilo :-)) tak len aby ste vedeli ako to funguje v nasom kocurkove...

lucy009

Zuleko
ja tam rozdiel vidim.. No nevidim na mojich po 1ml aquamidu za ktory som dala 480€, ale nastastie som sa neodstrelila..
Ale kebyze mam vysledok ako Vladka, alebo Morgan a dam za to 3000€ resp.celu moju pozicku za taky vysledok tak sa asi odstrelim... ;)

Mery NR

leus,
to bolo dobré, že cinový vojačik :-)) hlavne, že sa páčia nám. ja by som tie moje nedala za nič na svete, aj keď nie sú dokonalé, teším sa z nich veľmi. ako keby sa mi narodilo ďalšie bábo, úplne taký pocit, som vymenená, šťastnejšia.. zo mňa si ten môj neopováži robiť srandičky, lebo vie, že by som sa na to urazila
xantipa
áno fotil ma môj 6 ročný syn :-) už keď idem za ním s foťákom len oči prevracia, že zaaaas :)