Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wauka

baby poradte mi prosim, ja som taka sklamana Ocenáš mi nechce dat gulaté implantáty ale jedine anatomické .(( vyjde ma to 3100eur + 70 eur vysetrenia a bojim sa ze to nebude ono co ja ocakavam,,,ci budem mat taky plny dekolt ako pri gulatych ? ako to bude vyzerat v podprde, mne sa pacia take riadne tvrdé cecky ktoré stoja v pozore...neviem ci toto dosiahne pri anatomickych?a povedal ze si nemusim vysadit antikoncepciu mam kruzok Nuvaring ani na mamografiu ma neposlal :(( jaj

xantipa163

zelenoocka

pre vstup do nasej galerky je nutne poslat foto svojim prsiek aktualne na mail: galeria@zoznam.sk

je tam hromada fotiek pred aj po, urcite si najdes tie svoje. :-)

arri

nely
kontaktuj svojho operatera... si kratko po tak verim ze sa to bude dat spravit, ako to opisujes tak budes musiet podlepovat, ale nevzdavaj to mne to pomohlo, tiez som podlepovala a teraz som spokojna! Drzim palce a nezufaj bude to fajn! ;-)

luciaaa1

nellyy

bola si s tym vtedy 1cm rozdielom na kontrole? ja by som hned utekala k dr., nech niečo spraví, nevieš prečo sa to stalo?

xantipa163

nellyy
fuha, ja by som tiez mala nervy. :-(
Ides zajtra do BB? Pevne verim, ze to doktor bude vediet skorigovat. Drzim ti silno palce.

nellyy

baby

už som na nervy ...už mi padol prsník úplne dolu :( už nie o 1cm, už je dole aj o 5cm :( je mi úplne zle

nellyy

mery NR

perfektné...je neuveriteľné ako tie prsia zmenia celú postavu, vyzeráš fantasticky :) krásna podprda..

baby

máte niektorá podprdu aj s dvojitým pus up efektom??? Skúšala som jednu nádhernú v HM-ku ale nevedela som sa do nej dostať asi sú ešte moc tvrdé ....

leluska69

lenpetra
ja viem ze min.tyzden pred opkou nie paralen a ani nic co obsahuje salicylaty je to z dovodu pripadnej vacsej-zvysenej krvacavosti pri opke.Ak si prechladnuta tak len caje radsej ale ked zavolas sestricke tak ti urcite poradi odbornejsie:)

drndula

Petulelirnka,

A co sa týka brucha a spania,tak Ja Uz len na ňom spím,nejaké 2 týždne,a da sa,trošku tlačia ale ked nájdem polohu v posteli tak ani Neviem ze nueco na hrudi mam...a som veeeelky bruchospac,toto som riadne trpela po opke a v tehotenstve,jed sa dalo iba ba boku a chrbate

drndula

Xantipa,

V tomto pripade by som povedala ze sa fakt "oplatí" ist s kozami Nie s kožou na trh..;)))

Mery,

Krasne Su,super,AK po tomto este muž ignoruje,tak Je s prepáčením riadny somar...vyzerajú na tebe perfektne...

Petulelirnka,

Ahaa,ale nemala by si sa figo báť s tou druhou mastiu,ozaj je perfis..a máš ich vydarené svokor má o čom hovoriť,vlastne aj svokra a svagrina tiež,zo závisti..;)))