Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

wauka
ja som bola tiež u Očenáša na opke a neplatila som toľko,ale 2.700eur. Tá cena je zrejme dôvodom LV kliniky,to záleži od cien danej kliniky. Ja som bola v Púchove. Je pravdou,že implantáty sú mäkké,čo aj oceňuje veľa dievčat aj odtiaľto z fóra. Napr.leus vadí,že ich nemé mäkké,ako si ona predstavovala. Nezabudni však,že ten imploš bude ešte z časti prekrytý svalom.

wauka

zuleko

mne dal na vyber znacku len Mentor a este neviem co to ani vyslovit neviem :D chcela som eurosilikony samozrejme pre cenu ale ze Mentor radsej ,,tak ja si necham poradit sakra ale o 4tyz idem na Opku ale vyse 3000eur je sakra vela ked kamoske Cerven spravil za 2300

Zuleko

Wauka

To nezáleží od toho či budeš mať tvrdé prsia vzhľadom na to či máš anatóm alebo okrúhly implantát,poznám XY prípadov kedy ženy majú rovnaký implantát a jedná ich ma ako skaly a druhá úplne mäkké,napr.ja so svojími nagormi okrúhlimi mám dosť tvrdé prsia,kámoška má nagor okrúhle a ma úplne mäkkulinké prsia dá sa povedať že absolútne nemá hmatateľný implantát,z väčša to záleží od tvojho prsníka..

wauka

zajacik aj ja som tam bola vcera hej akurat spominal ze daval gulate,,este som nekojila...a budu aj anatomicke take tvrde sak ked som chytila implos tak sa mi zdalo ze to je prazdne,,,a bude mi davat 375ml----ale je fakt drahy ze? nechce sa mi u cervena cakat,,dal mi termin konzultacie az na november

zajacik_006

wauka
dr.Očenáš je viac za prirodzený vzhľad prs a preto radšej dáva anatomické implantáty. Viem,že včera bola na opke holka,ktorej ale dával guľaté implantáty. Tak asi vie,prečo ti práve také navrhol. Ty si už kojila?

BABYmica09

Nelly. To ma mrzi co sa ti stalo... To sa ti vlastne implos neprirastol dobre k svalu? Alebo co ? V kazdom pripade chod za doktorom mozno este nie je neskoro a napravi ti to . Jaaj ked tu citam vsetky komplikacie normalne sa bojim

Zuleko

Wauka

Určite vie prečo ti chce dať anatomické a nie okrúhle,ale pre svoju spokojnosť by si mala ísť na konzultačku aj k inému,možno sa ti dajú dať aj okrúhle,aj keď podľa môjho skromného názoru Očenáš je veľmi drahý,pomaly 3200 eur za prsia je trochu prehnané...